Hallopedien täydennyshaut säntäävät luoksesi elokuun riemuksi!

Etsimme kolmeen tiedekuntaneuvostoon varajäseniä kuluvan kauden loppuun asti. Nyt valittavien hallopedien toimikausi tulisi siis olemaan 31.12.2022 asti. Tälle muutaman kuukauden mittaiselle toimikaudelle etsimme täydennystä seuraaviin tiedekuntaneuvostoihin:

  • Johtaminen ja talous: 1 varajäsen
  • Kasvatustieteet ja kulttuuri: 3 varajäsentä
  • Yhteiskuntatieteet: 3 varajäsentä

Hakuaika näille halloped-paikoille on auki 17.-31.8.2022. Hakeminen hallopediksi tapahtuu lähettämällä Forms-lomake, jonka täyttäminen vaatii Tuni-tunnustautumisen. 

Lisätietoa halloped-hausta ja hakukuulutuksen löydät TREYn halloped-haku -sivulta kohdasta Halloped-haku toimikaudelle 2021-2022, Täydennyshaku 17.-31.8.2022.


Mikä on halloped?

Halloped on opiskelija, joka toimii esimerkiksi yliopiston hallinnossa ja vie päätöksiä tekevälle tai valmistelevalle toimielimelle opiskelijoiden näkemyksiä. Hallopedin tehtävissä ei tarvitse olla se kulman kovin kopo vaan jokainen, jolla riittää motivaatiota ja halua oppia uutta, edustaa kanssaopiskelijoita ja olla mukana yliopiston päätöksenteossa on potentiaalinen halloped. Hallopedin tehtävissä vastuullasi on tutustua kokousmateriaaleihin, käydä kokouksissa, olla yhteyksissä ylioppilaskuntaan tarvittaessa ja ennen kaikkea olla mukana vahvistamassa tamperelaista opiskelijaedunvalvontaa!