Täydennyshaku tiedekuntaneuvostoihin ja koulutusneuvostoon

TREY etsii opiskelijaedustajia muutamiin tiedekuntaneuvostoihin sekä koulutusneuvostoon. Hallinnon opiskelijaedustajana (halloped) pääset vaikuttamaan yliopiston toimintaan ja tuot opiskelijoiden ääntä kuulluksi. Hallopedin tehtäviin voi hakeutua kuka tahansa läsnä oleva tutkinto-opiskelija. Tiedekuntaneuvostojen haussa kuitenkin kelpoisia ovat vain kyseisen tiedekunnan opiskelijat.

Etsimme nyt seuraavanlaisesti opiskelijaedustajia:

sekä

Hallopedin tehtäviin hakeminen tapahtuu halloped.fi -sivuston kautta. Hakuaika näihin neljään kohteeseen on 21.8.-4.9.2019. Sivustolle kirjaudutaan peruspalvelutunnuksilla ja etusivulla sinun tulee valita ylioppilaskunnaksesi Tampereen ylioppilaskunta. Tätä kautta pääset avoimien hakujen sivustolle. Avoimissa hauissa on myös edelleen auki aiemmin ilmoitettu Rakennetun ympäristön, eli BEN-tiedekuntaneuvoston vapaa varajäsenen paikka, jonka haku päättyy 4.9.

Muistathan lukea hakukuulutukset ja varmistaa, että hakemuksessasi on kaikki tarvittava. Suorat linkit hakukohteisiin löytyy toimielimen kohdalta ylempää. Tiedekuntaneuvostojen hakukuulutus löytyy täältä ja koulutusneuvoston hakukuulutus tästä. Lisätietoa hallopedtoiminnasta sekä hausta saa ylioppilaskunnan koulutuspoliittiselta asiantuntijalta, Tiia Virtaselta, puh 040 713 0077 tai tiia.virtanen[at]trey.fi.

Ei muuta kuin hakemaan hallopediksi ja tervetuloa opiskelijavaikuttamisen ihmeelliseen maailmaan!