Tiedekuntaneuvostojen halloped-haut jatkuvat

Vähäisen hakijamäärän vuoksi olemme päättäneet jatkaa halloped-hakuja tiedekuntaneuvostojen osalta. Hakuaikaa on jatkettu 25.9.2022 asti!

Mikäli et vielä tiedä, mikä on halloped tai mitä hallopedit tekevät, voit käydä tutustumassa esimerkiksi tiedekuntaneuvostojen halloped-hommiin TREYn GoogleDrivestä löytyvästä materiaalipankista.

Toimielinesittelyjen jälkeen voit suunnata suoraan TREYn halloped-haku -sivulle. Tältä sivulta löydät muun muassa hakukuulutuksen ja linkin hakulomakkeeseen. Lähde sinäkin mukaan halloped-toimintaan seuraavalle kaksi vuotiskaudelle 2023-2024!


Hallinnon opiskelijaedustajia kutsutaan tuttavallisemmin hallopedeiksi. He ovat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä. Hallopedtehtäviä varten ei tarvitse olla opiskelijavaikuttamisen konkari tai kokoustamisen asiantuntija. Mikäli olet kiinnostunut opiskelujen ohessa ajamaan ja valvomaan kaikkien opiskelijoiden etuja, olet kuin luotu hallopediksi. Hallopedin viran kautta pääset osalliseksi opiskelijavaikuttamisen ihmeellistä maailmaa!

Hallopedin tehtävät eivät vie kovinkaan paljon aikaa. Tiedekuntaneuvostoilla esimerkiksi on kokouksia kerran kuussa noin parin tunnin ajan ja sen lisäksi aikaa kuluu kokouksiin valmistautumiseen. Tietysti on tärkeää olla aktiivisesti keskusteluissa ja kuulla muidenkin opiskelijoiden näkemyksiä ja kokemuksia, mutta tätä työtä tehdään on jaksamisen ja aikataulun mukaan. 

Halloped-tehtäviin ei tarvitse sitoutua koko kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Mikäli elämäntilanteet muuttuvat toimikauden aikana, voit jättäytyä halloped-tehtävistä jättämällä eroanomuksen TREYn ohjeistamalla tavalla.  

Halloped-toiminnasta kertoo lisää kopoasiantuntijamme Tiia, jonka yhteystiedot löydät TREYn Yhteystiedot -alasivulta.