TREY Topics – tapahtumahaku on auki!

TREY Topics – Vastuu ja vaikutus -tapahtumaviikko tulee 16.– 20.3.!

TREY Topics on tapahtumaviikko, jonka aikana käsitellään jotain ajankohtaista yhteiskunnallista aihetta erilaisista näkökulmista. TREY järjestää 16.-20.3.2020 tapahtumaviikon otsikolla Vastuu ja vaikutus. TREYn piirissä olevat järjestöt ja opiskelijat voivat nyt ilmoittaa itsensä järjestämään tapahtumia päiville. Tule mukaan tekemään monitieteistä ja monipuolista tapahtumaa!

TREY Topics -päivät pyrkivät tänä vuonna herättämään keskustelua vastuusta ja tarjoamaan yliopistoyhteisömme jäsenille mahdollisuuksia päästä toimimaan, oppimaan ja luomaan uusia suhteita aiheen piirissä. Kenelle vastuu ympäristöstä kuuluu? Millaista on vastuullinen kehitysyhteistyö? Miten yksilö voi kantaa vastuuta ihmiskunnan tulevaisuudesta? Tuoko tekoäly pelastuksen visaisiin eettisiin kysymyksiin? Toivomme monipuolisia tapahtumia ja rohkeita näkökulmia! Tapahtumasi voi käsitellä vastuuta ja vastuullisuutta yliopistossa, tiedemaailmassa, yksilötasolla, yhteiskunnassa yleisesti tai vaikkapa kansainvälisessä politiikassa. Mahdollisuuksia on rajattomasti, siispä nyt ideoimaan!

Ilmoita tapahtumasi viimeistään 25.2.2020 täyttämällä tämä Jotform-lomake. Toivomme, että TREY Topics -päivien tapahtumissa sovelletaan TREYn tai järjestönne omia turvallisen tilan periaatteita, jotta kaikki kokevat olonsa tervetulleiksi. Toivomme myös, että tapahtumanne ovat maksuttomia tai osallistumismaksu on edullinen. Emme ota tapahtumaan kaupallista sisältöä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tuomas.kauppinen (at) trey.fi tai Telegramissa @treytuomas!