Tule kääntäjäharjoittelijaksi Tampereen ylioppilaskuntaan!

This position requires fluent skills in Finnish.

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä kääntäjäharjoittelijaa alkuvuodelle 2021.

TREYn kääntäjäharjoittelijan tehtävänkuvaan kuuluvat ylioppilaskunnan kaksikielisyyden tukeminen, käännöstehtävät suomesta englantiin, dokumenttipohjien ja materiaalien suunnittelu, englanninkielisessä viestinnässä avustaminen sekä muut viestinnälliset tehtävät. Tehtäviin voi kuulua myös tulkkaamista ja ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden edunvalvontaan osallistumista harjoittelijan toiveiden ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme harjoittelijalle suunnitelmallisen työnohjauksen, työtilan, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä innostavan ja inspiroivan työympäristön. Odotamme hakijoilta englannin kielen tai käännöstieteiden opintoja, englannin ja suomen kielen erinomaista hallintaa, käännöskokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus auktorisoidusta kääntämisestä, viestintätehtävistä, verkkosivujen päivittämisestä, dokumentoinnista sekä opiskelijajärjestötoiminnasta.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2021. Harjoittelu kestää pääsääntöisesti kolme kuukautta, ja siitä maksetaan korvausta 1 236 euroa kuukaudessa. Toivomme, että harjoittelija saa osan ajasta esimerkiksi yliopiston myöntämää harjoittelutukea. Harjoittelijan viikkotyöaika on 30 tuntia. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön ja joustaviin työaikoihin.

Haku on auki 29.11.2020 saakka, jonka jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin. Hakemukset lähetetään otsikolla ”Kääntäjäharjoittelija” sähköpostitse osoitteeseen aliisa.toivanen@trey.fi. Mainitse hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan harjoittelusi. Kerro myös, oletko hakenut yliopiston harjoittelutukea tai muuta vastaavaa. Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Lisätietoja voi kysyä TREYn kansainvälisten asiain ja vaikuttamisen asiantuntijalta Aliisa Toivaselta puhelimitse 10-11.11.2020 klo 14–16 sekä 18.11. klo 14-16 (puh. 050 361 28 49) tai sähköpostitse aliisa.toivanen@trey.fi.