Turvaan loppukesän helteiltä? Tule harjoittelijaksi Visiirin ilmastoituun toimitukseen

Opiskelija! Kaipaako syyslukukautesi toimintaa? Huvittaisiko tehdä jotain ihan muuta kuin opiskella? Onko yliopiston tukema harjoittelu vielä käymättä? Tampereen ylioppilaslehti Visiiri kaipaa syyslukukaudeksi 2022 uutta toimitusharjoittelijaa!

Visiiri on kuusi kertaa vuodessa nelivärisenä printtinä ilmestyvä ylioppilaslehti, jossa on tasan kuusikymmentä sivua. Lisäksi julkaisemme verkkolehteä.

Tehtävän kuvaus

Harjoittelijan tehtävänä on toimittajan työ osana Visiiri-lehden toimitusta. Työtehtävät ovat juttujen ideointia, tiedonhankintaa, haastatteluja ja kirjoittamista. Valokuvaamaan joutuu ja taittamaan voi päästä. Tehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien toiveiden mukaan.

Edellytämme hakijalta harjoittelun mahdollistavassa vaiheessa olevia opintoja ja mahdollisuutta yliopiston 4 kuukauden harjoittelutukeen.

Harjoittelu ajoittuu elo-joulukuulle. Tehtävään valitulla on mahdollisuus vaikuttaa harjoittelun tarkkaan alkamisajankohtaan. Lehden ilmestymistahdin kannalta parasta olisi, jos harjoittelija voisi aloittaa työt elokuun alussa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • tuntuvissa määrin omia juttuideoita
  • kiinnostusta yliopisto- ja opiskelijamaailmaa kohtaan
  • intoa ja kuntoa työskennellä pienessä toimituksessa

Tarjoamme toimitusharjoittelijalle

  • ilmastoidut ja katetut työtilat keskustakampuksen E-siivessä
  • boheemin työyhteisön
  • kuukausittaisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta
  • johdatusta joukkoviestinnän valtateillä
  • mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja ajoittaiseen etätyöhön

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta ja viikkotyöaika 37,5 tuntia. Työstä maksetaan lehdistön työehtosopimuksen mukainen harjoittelijapalkka (LTES20-22: 1–3 kk 1840 e/kk, 4. kk 1970 e).

Päätoimittaja Aapo Laakso vastaa tiedusteluihin puhelimitse 17.5. kello 10–14 numerossa 044 901 3984. Sähköpostilla tai Telegramilla (@suurvisiiri) voi lisätietoja kysellä milloin vain.

Hakemukset vastaanottaa 22.5.2022 mennessä päätoimittaja Aapo Laakso (aapo.laakso@trey.fi), sähköpostin otsikoksi HAKEMUS TOIMITUSHARJOITTELIJAKSI (muista all caps).