Vuoden 2019 ansioituneimmat järjestöt ja toimijat

TREY palkitsi vuoden 2019 vaikuttavimmat, hauskimmat ja onnistuneimmat järjestöteot ja -tekijät PLÖRGEILLÄ 5. joulukuuta. Voittajat saivat kiitokseksi Juveneksen lahjakortteja, Portaalin VR-peliaikaa ja TEKin tarjoamat kukat ja hierontalahjakortteja.

Vuoden edaattori: Suvi Parhankangas
Hyvän hengen luonti, kokouksiin valmistautuminen poikkeuksellisella jämptiydellä, suhtautuu asioihin ennakkoluulottomasti sekä luo hyvää yhteishenkeä ylioppilaskunnan edustajistossa.

Vuoden edunvalvontateko: Cortex ry:n opintopsykologivaikuttamistyö
Cortex ry omalla substanssiosaamisellaan myötävaikutti yliopiston kriittiseen opintopsykologitilanteeseen positiivisesti ja huomattavalla työpanoksella, jonka johdosta yliopisto ryhtyi paikkaamaan opintopsykologitilannetta sekä vakituisella työntekijällä, että harjoittelupaikoilla.

Vuoden hyvinvointiteko: HyRy / Niko Tattari & Niina Heiskanen
Mielenterveysaiheinen keskusteluryhmä logopedian opiskelijoille, jossa keskustellaan myös vaikeista aiheista, kuten minäkuva, yksinäisyys, pelot ja ahdistus, stressi sekä kehonkuva. Hyvinvointiryhmä on kerännyt roimasti positiivista palautetta ja se on auttanut useita logopedian opiskelijoita.

Vuoden kv-teko: ESTIEM Council Meeting Tampere
Suuri, yli 400 hengen kansainvälinen tapahtuma Hervannan ja keskustan kampuksilla kansainvälisyysviikon yhteydessä. Tapahtuma toi tuotantotalouden opiskelijoita ympäri Eurooppaa Tampereelle, ja tapahtuma oli valtava ponnistus sen tekijöille sekä se ryhmäytti suomalaisia ja eurooppalaisia opiskelijoita esimerkillisellä tavalla.

Vuoden potentiaali: Kyrpongin MM-kisat
Ensimmäistä kertaa järjestetty wapputapahtuma, osana Teemunkierrosta. Keräsi osallistujia kaikilta kolmelta kampukselta, ja sillä on roimasti potentiaalia kasvaa suureksi perinnetapahtumaksi.

Vuoden tapahtuma: Dildobingo
Erittäin suosittu tapahtuma wappuviikoilla, jonne oli halukkaita todella paljon. Tapahtuman teema edistää seksuaaliterveyttä sekä sai todella paljon positiivista palautetta. Dildobingossa oli erittäin hyvä fiilis, ja sitä pidettiin aidosti erilaisena ja poikkeuksellisena tapahtumana.

Vuoden TREYHEM: Wappuradio
Hieno poikkitieteellinen konsepti, kasvupotentiaalia enemmän TREYHEMiksi kaikille kampuksille. Historia opiskelijaradioskenessä, ensimmäisenä Suomessa.

Vuoden tuutoritek:o TiTen fuksivastaavisto ja tuutorit
Titen sisäänotto on täksi vuodeksi lähes tuplaantunut, ollen tällä hetkellä yli 150 hlö. Se ei kuitenkaan näy kuin positiivisessa mielessä. TiTe on ollut yksi Hovin aktiivisimpia jäseniä, ja järjestänyt monipuolista ja innostavaa fuksitoimintaa pitkin vuotta. Lisäksi TiTen fuksivastaavisto on erityisesti suunnannut fukseille erilaisia excuja ja yhteisleikkejä muiden kampusten fuksien kanssa. Kokonaisuutena TiTen fuksikasvatus on tänä vuonna ollut yliopistomme esimerkillisintä.

Vuoden uudistus: Reettorit ry:n vaikuttamistyö puheviestinnän tutkinto-ohjelman nimen muuttamiseksi

Puheviestinnän nimen muuttaminen viestinnäksi, pitkäaikainen edunvalvontaprojekti, joka kulminoitui tänä vuonna tutkinto-ohjelman nimen muutokseen. Viestintä kuvaa opintoalaa todella paljon paremmin, sillä Suomessa ei missään muualla opiskella puheviestintää.