Ilmottaudu järjestötoimijoiden yhdevertaisuuskoulutuksiin

Järjestöt ovat kyselleet alkuvuodesta yhdenvertaisuuden ja häirintään puuttumisen koulutuksia. Toiveisiinne on vastattu ja tällaiset koulutukset järjestyvät livenä maaliskuussa! Koulutuksia on kaksi: toinen yleisemmän tason koulutus yhdenvertaisuusteemoista järjestöjen näkökulmasta ja toinen puheeksiottamisesta ja häirintään puuttumisesta. Alla kuvaukset ja linkki ilmottautumiseen. Kouluttajana toimii TREYn sosiaalipoliittinen asiantuntija ja häirintäyhdyshenkilö Laura Kaipia.

Yleinen yhdenvertaisuuskoulutus 15.3. klo 16.15-17.30, Hervannan kampus, TB219

Tässä koulutuksessa käydään läpi perusasioita yhdenvertaisuudesta järjestöissä. Pohdimme mm. turvallisempaa tilaa, yhdenvertaisuussuunnittelua ja miten kaikki tulevat huomioiduiksi järjestöjen toiminnassa. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja aihepiiristä.

Ilmoittauduthan koulutukseen 9.3. mennessä täällä. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on 50 henkilöä.

Puheeksiottamisen ja häirintään puuttumisen koulutus 24.3. klo 16.15-17.30, Keskustakampus, Pinni A1081

Tässä koulutuksessa perehdytään siihen, mitä häirintä, syrjintä, kiusaaminen tarkoittavat ja pohditaan tapoja puuttua epäasialliseen kohteluun. Harjoittelemme myös puheeksiottamista. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja aihepiiristä. 

Ilmoittauduthan koulutukseen 18.3. mennessä täällä. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on 50 henkilöä.

Jos järjestöllänne on muita koulutustarpeita, joissa TREY voisi olla avuksi, voitte olla yhteydessä järjestösektoriin osoitteessa jarjesto@trey.fi.