Aino Halinen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton liittohallitukseen vuodelle 2024!

Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokous on käynnissä Tampereella, ja liittokokous on juuri valinnut liittohallituksen ensi vuodelle 2024. Hallitukseen valittujen joukossa on toinen TREYn ehdokkaista, TREYn hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava Aino Halinen!

Eilen liittokokous valitsi liiton ensi vuoden puheenjohtajaksi Akseli Tiittan, joka toimii tänä vuonna Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana.

”Olen innoissani, suuri kiitos luottamuksesta! Mahtavaa päästä jatkamaan opiskelijoiden edunvalvontaa. Odotan kovasti, että pääsen kädet savessa tekemään töitä opiskelijoiden paremman arjen ja hyvinvoinnin eteen. Hihat on kääritty ja nyt mennään!”, hehkuttaa Aino.

Ainon lisäksi liittohallitukseen valittiin Totti Korpua (Aalto-yliopiston ylioppilaskunta), Jaakko Sirén (Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta), Eugenie Touma van der Meulen (Taideyliopiston ylioppilaskunta, Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto), Irja Vaateri (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, Sosialidemokraattiset Opiskelijat) ja Jesse Häyhä (Lapin yliopiston ylioppilaskunta).

TREY onnittelee lämpimästi Ainoa ja muita hallitukseen valittuja!