Anna opiskelijan äänen kuulua! Kommentoi yliopiston johtamisjärjestelmää ja johtosäännön toimivuutta tarkastelevan työryhmän raporttia

Tampereen yliopiston intrassa on torstaina 5.11. avattu mahdollisuus yliopistoyhteisölle kommenttoida yliopiston johtamisjärjestelmää ja johtosäännön toimivuutta tarkastelevan työryhmän raporttia. Yliopisto on avannut kommentoinnin to 19.11. klo 23:59 saakka yliopiston lomakkeella. Yliopisto uutinen intrassa kommentoinnista.

Kannustamme opiskelijajärjestöjä osallistumaan kommentointiin, koska raportissa tarkastellaan esimerkiksi sitä, miten opiskelijat pääsevät mukaan yliopiston toimintaan. Raportti löytyy kaksikielisesti yliopiston intrauutisesta.

Tampereen ylioppilaskunta on laatinut opiskelijoiden vaatimukset muutoksista johtamisjärjestelmään ja johtosääntöön. Vaatimukset on laadittu, koska tamperelainen säätiöyliopisto ei ole valmis, vaan se muodostuu jatkuvan yhteistyön ja keskustelun kautta. Koemme, että nyt on aika muuttaa ennakkoluulottomasti johtosääntöä. TREY ottaa kantaa yliopiston johtamisessa seuraaviin teemoihin, jotka liittyvät johtamiseen, julkisuuteen, kieleen, läheisyysperiaatteeseen, yhteisön osallistumiseen sekä yliopiston hallitukseen ja sen valintaan.

Kommentit voit jättää Tampereen yliopiston lomakkeella.

Lisätietoja:

Jenny Vaara, koulutuspoliittinen asiantuntija, p. 0503612847, jenny.vaara@trey.fi, Telegram: @treyjenny