Ehdota järjestöä tai toimijaa palkinnon saajaksi!

On aika palkita järjestöjä ja järjestötoimijoita erityisen ansiokkaasta toiminnasta vuoden 2019 aikana! Ehdota siis mielestäsi osuvaa palkinnon saajaa. ”Vuoden X” -palkinnot jaetaan järjestötoimijoiden palkintogaalassa, Plörgeillä, 5.12. Ehdotuslomake on auki sunnuntai-iltaan 24.11. asti. Palkinnon saajat valitsee TREYn hallitus ehdotettujen palkinnonsaajien joukosta. Palkinnonsaajien ehdotuslomake löytyy tämän linkin takaa.

Palkintokategorioita ovat tänä vuonna:

Vuoden potentiaali
Vuoden potentiaali on uusi innovaatio, tapahtuma tai muu ponnistus, joka osaltaan parantaa yhteisön tai järjestön jäsenten hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Idea on jatkojalostuskelpoinen ja sen kasvu suureksi ilmiöksi on odotettua.

Vuoden tapahtuma
Vuoden paras ja hienoin tapahtuma, jossa osallistujat ovat poikkeuksetta viihtyneet ja järjestäjät ovat olleet hyvällä mielellä.

Vuoden edaattori
Myönnetään aktiiviselle ja oma-aloitteiselle edaattorille, joka on kuluvan vuoden aikana esiintynyt edukseen ja luonut hyvää henkeä edustajiston keskuudessa.

Vuoden edunvalvontateko
Vuoden edunvalvontateko on opiskeluun tai opiskelijoihin liittyvä vaikuttamisteko, jonka tulokset näkyvät opiskelijoiden arjessa.

Vuoden hyvinvointiteko
Vuoden hyvinvointiteko on poikkeuksellisella tavalla huomioinut opiskelijoiden yhdenvertaisuuden, liikunnan tai mielenterveyden.

Vuoden KV-teko
Vuoden kv-teko on poikkeuksellisella tavalla huomioinut kansainväliset opiskelijat ja parantanut heidän asemaansa tai viihtyvyyttä yhteisössä.

Vuoden TREYHEM
Tapahtuma tai ilmiö, joka on yhdistänyt TREYläisiä opiskelijoita kaikilta aloilta ja kampuksilta.

Vuoden uudistus
Vuoden uudistus on asia, jonka voidaan todeta olleen ennen huonosti, tai ainakin paljon huonommin kuin nykyään.

Vuoden tuutoriteko
Vuoden tuutoritekona palkitaan tuutorointi-tiimiin tai fukseihin kohdistunut teko, joka osoittaa poikkeuksellista fukseista välittämistä sekä halua kehittää toimintaa.