Ehdota ykköstyyppiä yliopiston hallitukseen!

Kenen ykköstyypin pitäisi olla Tampereen yliopiston hallituksessa? Nyt meidän opiskelijoiden on mahdollista ehdottaa huippuosaajia hallituksen jäseniksi!

Syksyllä hallitukseen nimitetään kolme jäsentä, sillä kolmen nykyisen jäsenen toimikaudet päättyvät vuoden loppuun. Hallituksen jäsenet nimittää konsistori, joka on nyt pyytänyt koko yliopistoyhteisöä ehdottamaan hallitukseen jäsenehdokkaita. Lue uutinen yliopiston intranetistä.

Opiskelijat ja järjestöt voivat tehdä omia ehdotuksia TREYlle tai suoraan yliopistolle. Voit ehdottaa oman alasi ykköstyyppiä tai miettiä laajemmin myös muilta aloilta sopivaa ehdotusta! On tärkeää, että opiskelijat antavat laajasti omia ehdotuksiaan, jotta voimme edistää moniäänisesti meille opiskelijoille tärkeitä asioita myös yliopiston hallituksen nimittämisessä. Tampereen ylioppilaskunnalle ehdotukset voi jättää Jotform-lomakkeella.  Yliopistoyhteisön e-lomakkeen ehdotusten jättämistä varten löydät aiemmin mainitusta Intra-uutisesta.

Keräämme opiskelijoiden ja järjestöjen ehdotuksia 29.6.-8.8. Tämän jälkeen käsittelemme ehdotuksia, ja ylioppilaskunnan hallitus päättää meidän opiskelijoiden yhteisestä ehdotuksesta alustavasti 26.8. Yliopistoyhteisön ehdotukset tulee jättää viimeistään 31.8. Tulemme julkaisemaan tiedon ehdotetuista henkilöistä hallituksen päätöksen jälkeen.

Olemme koostaneet kattavan tietopaketin ehdotusten laatimisen tueksi. Tutustu siis tietopakettiin, jossa kerrotaan tarkemmin yliopiston hallituksen kokoonpanosta ja työstä sekä jäsenkriteereistä ehdotuksiin!

Lisätietoja yliopiston hallituksen nimitysprosessista antaa Tampereen ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden ja koulutuspolitiikan asiantuntija Aliisa Toivanen (kesälomalla 5.-30.7.) ja sosiaalipoliittinen asiantuntija Ilona Taubert (kesälomalla 14.7.-16.8.)