Etsimme hallopedeja MABin ja BENin tiedekuntaneuvostoihin

Etsimme hallopedeja Johtamisen ja talouden sekä Rakennetun ympäristön tiedekuntaneuvostoihin.

Hallopedina pääset mukaan supersankareidemme joukkoon vaikuttamaan oman tiedekunnan toimintaan. Hallopedin tehtävissä ei tarvitse olla kulmakunnan kovin kopo ja supervoimaksi riittää motivaatio vaikuttaa tiedekunnan asioihin ja opiskelijoiden asemaan.

Täydennyshaku on auki 2.2.2024 asti! Etsinnässä olevien hallopedien määrät, hakukuulutuksen sekä linkin hakulomakkeelle löydät TREYn Hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta Avoimet haut -kohdasta.

Lisätietoa voit myös aina kysyä TREYn kopoasiantuntijalta Tiialta. Tiian yhteystiedot löydät TREYn Yhteystiedot-sivulta.

Tiedekuntaneuvoston tehtävät ja kokoonpano esitetty visuaalisesti.


Mikä on halloped?

Halloped on opiskelijaedustaja hallinnon toimielimessä. Hallopedina pääset osallistumaan toimielimen kokouksiin, vaikuttamaan joko oman tiedekuntasi tai koko yliopiston laajuisiin asioihin ja opit paljon niin hallinnossa toimimisesta kuin edunvalvonta työstä. Hallopedit ovat tärkeä osa yliopiston toimintaa, sillä he toimivat opiskelijoiden äänenä päätöksenteossa sekä valmistelutyössä. Lisätietoa toimielimistä löydät nykyisten hallopedien listauksesta TREYn hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta.

Lisätietoa löydät myös TREYn materiaalipankissa (GoogleDrive) olevista toimielinten esittelyvideoista, joissa hallopedit itse kertovat mitä ovat päässeet tekemään. Materiaalipankista löytyy parikin videota liittyen tiedekuntaneuvostoihin.

Mitä muuta kuin kokemusta tästä sitten saa?

Hallopedit voivat hakea aktiivisesta toiminnastaan opintopisteitä ja kokouksiin osallistumisesta maksetaan myös kokouspalkkiota.

Pitääkö viettää kaikki aika halloped-jutuissa?

Halloped-työ vie noin kerran kuussa olevan kokouksen ja siihen valmistautumisen verran aikaa. Tämän lisäksi hallopedit ovat tervetulleita TREYn kopomiitteihin, kuten Kupilliselle kopoa, ja pyrimme järjestämään myös jonkinlaisia virkistäytymisiä ja rennompia tapaamisia ajoittain.