Hallinnon opiskelijaedustajia kutsutaan tuttavallisemmin hallopedeiksi. He ovat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä. Ylioppilaskunta nimittää hallopedeja mm. konsistoriin, koulutusneuvostoon ja tiedekuntaneuvostoihin. Opiskelijaedustajien työ on ensiarvoisen tärkeää, sillä sitä kautta opiskelijoiden näkökulmat ja ääni pääsevät kuuluviin opetuksen ja yliopiston kehittämisessä.

Halloped-tehtäviä varten ei tarvitse olla opiskelijavaikuttamisen konkari tai kokoustamisen asiantuntija. Mikäli olet kiinnostunut opiskelujen ohessa ajamaan ja valvomaan kaikkien opiskelijoiden etuja, olet kuin luotu hallopediksi. Hallopedin viran kautta pääset osalliseksi opiskelijavaikuttamisen ihmeellistä maailmaa!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajien toiminnasta antaa koulutuspoliittinen asiantuntija Tiia Virtanen, jonka yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Halloped-toiminta

Halloped-haku toimikaudelle 2025-2026

Haku hallinnon opiskelijaedustajaksi on auki 26.8.-15.9.2024.

Hakukohteet

Yliopiston yhteiset toimielimet:

  • Konsistori: 5 jäsentä
  • Koulutusneuvosto: 4 jäsentä ja 4 varajäsentä
  • Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvosto: 3 jäsentä ja 3 varajäsentä
  • Muutoksenhakulautakunta: 2 jäsentä ja 2 varajäsentä

Tiedekuntaneuvostot:

  • Informaatioteknologia ja viestintä: 5 jäsentä ja 5 varajäsentä
  • Johtaminen ja talous: 5 jäsentä ja 5 varajäsentä
  • Kasvatustieteet ja kulttuuri: 5 jäsentä ja 5 varajäsentä
  • Lääketiede ja terveysteknologia: 5 jäsentä ja 5 varajäsentä
  • Rakennettu ympäristö: 4 jäsentä ja 4 varajäsentä
  • Tekniikka ja luonnontieteet: 5 jäsentä ja 5 varajäsentä
  • Yhteiskuntatieteet: 5 jäsentä ja 5 varajäsentä

Hakulomakkeet

Hakulomake yliopiston yhteisiin toimielimiin Forms-ympäristössä (vaatiin tunnistautumisen Tampereen yliopiston tunnuksilla).

Hakulomake yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon Forms-ympäristössä (vaatii tunnistautumisen Tampereen yliopiston tunnuksilla). Haku yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon toteutetaan englanniksi, jonka vuoksi hakulomake on saatavilla vain englanniksi.

Hakulomake tiedekuntaneuvostoihin Forms-ympäristössä (vaatiin tunnistautumisen Tampereen yliopiston tunnuksilla).

Hakukuulutukset

Hakukuulutus konsistoriin (.pdf, 345 kt)

Hakukuulutus koulutusneuvostoon (.pdf, 345 kt)

Hakukuulutus yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon (.pdf, 345 kt)

Hakukuulutus muutoksenhakulautakuntaan (.pdf, 349 kt)

Hakukuulutus tiedekuntaneuvostoihin (.pdf, 495 kt)

Halloped-haku toimikaudelle 2023-2024

Ei avoimia hakuja

Muut avoimet haut

Ei avoimia hakuja.

TREYn edustajisto valitsee opiskelijaedustajat konsistoriin ja sen alaisiin neuvostoihin sekä muutoksenhakulautakuntaan. TREYn hallitus valitsee opiskelijaedustajat tiedekuntaneuvostoihin. Lisäksi TREYn hallitus käsittelee ylioppilaskunnalle tulleet työryhmänimeämispyynnöt ja nimeää harkintansa mukaan näihin opiskelijoiden edustajat.

Hallopedien valinnat toteutetaan TREYn opiskelijaedustajien valintaohjesäännön mukaisesti. Opiskelijaedustajien valintaohjesäännön löydät TREYn sivuilta Ohjaavat dokumentit -sivulta. 

Tampereen yliopiston rehtorin päätöksellä Tampereen yliopiston opiskelijavalintoihin liittyvän toimielimen (tiedekuntaneuvosto, koulutusneuvosto, konsistori) opiskelijajäsen ei voi toimia valmennuskurssin opettajana tai järjestäjänä. Lisätietoa kyseisestä päätöksestä voit lukea yliopiston intrassa julkaistusta uutisesta (vaatii tunnistautumisen).

Tietosuojaseloste TREYn sivuilla. 

Mikä on halloped?

Halloped eli HALLinnon OPiskelijaEDustaja toimii opiskelijoiden äänenä erilaisissa toimielimissä. Hallopedit käytännössä valvovat, ettei opiskelijoiden etua tallota mm. opiskelua ja opiskelijoiden elämää koskevista asioista päätettäessä. Hallopedit ovat aivan perusopiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita edistämään opiskelijoille tärkeitä asioita yliopiston hallinnossa ja päätöksenteossa. Kenestä tahansa voi tulla opiskelijoiden edunvalvoja – sinustakin!

Mitä halloped tekee?

Halloped toimii eri toimielinten kokouksissa opiskelijoiden edustajana. Käsiteltäessä erilaisia teemoja, hallopedien tehtävänä on tuoda esille esimerkiksi se, mitä opiskelijat ovat mieltä kyseisestä asiasta ja mihin suuntaan opiskelijoiden mielestä yliopiston tulisi asiassa suunnata.

Kokouksiin valmistautuminen ja osallistuminen ovat konkreettisia hommia, joita hallopedeilta odotetaan. Hallopedit toimivat edustustehtävissään opiskelijoiden äänenä, minkä vuoksi heidän toimintaansa helpottaa huomattavasti opiskelijaskenessä mukana oleminen, muiden opiskelijoiden näkemysten kuunteleminen ja selvittäminen sekä aktiivinen edustaminen yliopistolla. Kukaan ei oleta, että hallopedina tietäisit, miten kaikki muut noin 19000 opiskelijaa yliopistollamme ajattelee. Hyvänä lähtökohtana on kuunnella esimerkiksi vuosikurssitovereita, muita opiskelukavereita tai oman järjestön porukkaa.

Miksi minua pitäisi kiinnostaa?

Opiskelijat ovat tämän yliopistoyhteisön suurin yhteisöryhmä. Oli sitten kyseessä suuri uudistus tai pieni mielipideasia, opiskelijoiden ääni päätöksenteossa on arvokasta. Me opiskelijat olemme myös opiskelun asiantuntijoita. Vain opiskelijat pystyvät varmuudella sanomaan, miten opiskelijat kokevat yliopiston toiminnan. Sitä paitsi, jos me emme ole kertomassa näkemyksiämme ja fiiliksiämme, kuka sen tekisi?

Millaisiin aiheisiin pääsee vaikuttamaan?

Hallopedit pystyvät vaikuttamaan päätöksenteossa yhtä paljon kuin muutkin toimielimen jäsenet. Riippumatta siitä, oletko mukana opiskelijoiden vai henkilökunnan jäsenenä, olet toimielimen täysivaltainen jäsen.

Eri toimielimissä, pääset tekemään päätöksiä joko tiedekuntatasolla tai koko yliopistoa koskeviin asioihin liittyen. Esimerkiksi tiedekuntaneuvostossa pääset mukaan päättämään opetussuunnitelmien hyväksymisestä, opinnäytteiden arviointiperusteista ja tiedekunnan yleisestä toiminnasta. Kun sitten taas konsistorissa pääsee mukaan esimerkiksi yliopiston hallituksen valintaan, tutkinto-ohjelmien perustamiseen sekä yleisesti yliopiston akateemisiin asioihin liittyvään päätöksentekoon.

Hallopedit ovat esimerkiksi olleet vaikuttamassa kansalliseen koulutuspolitiikkaan ja tuoneet opiskelijoiden näkemyksiä mm. opiskelijavalintauudistukseen. Lisäksi konsistorin hallopedit ovat säännöllisesti mukana vaikuttamassa yliopiston hallituksen valintaan ja viimeisimmissä valinnoissa hallitukseen saatiin perustutkinto-opiskelija.

Konkreettisia kokousasioita on ollut muun muassa:

  • Konsistori:
    • Yliopiston hallituksen jäsenten nimittäminen
    • Tutkimuksen kehittämissuunnitelman ja koulutuksen kehittämissuunnitelmien hyväksyminen.
    • Degree Education in Socially Sustainable Societies -koulutuksen perustaminen
    • Todistusvalinnan pisteytys vuoden 2026 opiskelijavalinnoista alkaen
  • Koulutusneuvosto:
    • Tampereen yliopiston jatkuvan oppimisen strategisten linjausten ja toimintamallien valmistelu
    • Juniversity, tiedekasvatus ja toisen asteen yhteistyö
    • Suomea toisena kielenä käyttävien opiskelijoiden tarpeet ja niiden huomioiminen
    • Opiskelijavalintaperusteiden valmistelu
  • Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvosto:
    • Keskustelua Tampereen yliopiston varainhankinnasta
    • Tampereen yliopiston yhteiskunnallisen vaikuttavuuden palkinnon myöntäminen
    • Yhteistyösopimus Tampereen kaupungin ja Tampereen yliopiston välillä
  • Tiedekuntaneuvostot:
    • Väitöskirjojen hyväksyminen ja arviointi (päätöksentekoon voi osallistua vain ne, joilla on samantasoinen tutkinto)
    • Tutkinto-ohjelmien nimien muuttaminen ja opintosuuntien perustaminen ja lakkauttaminen
    • Opiskelijavalintojen oikaisuvaatimusten käsittely
    • Tekniikan alan alempien ja ylempien korkeakoulututkintojen rakenteita koskevat periaatteet
    • Erityispedagogiikan opinnot valinnaisina opintoina opetustarjonnassa

Mitä saa halloped-toiminnasta?

Halloped-tehtävissä opit monia hyödyllisiä taitoja mm. projektinhallintaan ja ryhmätyöskentelyyn. Toimielimissä toimiessa pääset tutustumaan yliopiston henkilökuntaan ja luomaan yhteyksiä, jotka ovat arvokkaita niin opinnoissa kuin työelämässäkin. Lisäksi hallopedit pääsevät verkostoitumaan vertaistensa kautta ja tutustumaan muidenkin tieteenalojen aktiiveihin. Näiden kontaktien kautta saat uusia ystäviä ja vertaistukea toimintaan.

Halloped-tehtävistä voit hakea opintopisteitä vähintään vuoden toiminnasta. Opintopisteiden hakemisesta löydät lisätietoa Tampereen yliopiston opiskelijan oppaasta. 

Hallopedit saavat myös kokouksiin osallistumisesta kokouspalkkiota yliopiston päätösten mukaan. Esimerkiksi tiedekuntaneuvostojen kokouspalkkio opiskelijaedustajilla on 40 euroa/kokous.

Lisäksi ylioppilaskunta järjestää säännöllisesti tapaamisia ja koulutusta hallopedeille sekä silloin tällöin virkistäytymistä.

Paljonko hallopedina toimiminen vie aikaa?

Suurin osa toimielimistä kokoustaa noin kerran kuukaudessa. Kokouksiin osallistuminen vie muutaman tunnin kuukaudessa ja kokouksiin valmistautuminen sen verran kuin pystyt siihen panostamaan. Muut toimielimet kokoontuvat suhteellisen säännöllisesti, mutta muutoksenhakulautakunta kokoontuu, kun heille on hommaa.

Muu halloped-homma eli oman alan opiskelijoiden edustaminen, opiskelijajärjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö ja ylioppilaskunnan kanssa toimiminen tapahtuu oman aikataulusi ja jaksamisesi puitteissa. Hallopedien on hyvä olla kartalla siitä, mitä yliopistolla tapahtuu, mutta emme vaadi sinun tietävän jokaista kahvipöytäjuorua tai tapaavan jokaista opiskelijaa heidän mielipiteitä keräten.

Kuinka paljon kokemusta tai tietoja ja taitoja pitää omata?

Hallinnon opiskelijaedustajana toimiminen yliopiston hallinnossa kuulostaa pelottavalta ja varmasti aiheuttaa monissa pohdintaa omasta osaamisesta tehtävää kohtaan. Kaikki halloped-tehtävät eivät todellakaan vaadi sinulta vuosien kopouraa vaan monissa tehtävissä oma motivaatio opiskelijoiden edunvalvontaa ja tiedekunnan/yliopiston kehittämistä kohtaa riittää alussa. Halloped-tehtävissä pätee myös sanonta ”Tekemällä oppii.” Kaikki meidän hallopedit ovat aloittaneet hommansa uusina tyyppeinä joskus ja tekemällä hommia, osallistumalla keskusteluihin ja seuraamalla aktiivisesti yliopiston toimintaa oppii parhaiten. Lisäksi TREY kouluttaa hallopedeja aina tarvittaessa!

Hallopedeilta vaadittava osaaminen riippuu paljon toimielimestä. Esimerkiksi, koska tiedekuntaneuvosto käsittelee nimenomaan oman tiedekuntasi asioita, on tärkeintä, että hallopedilla on intoa ja motivaatiota olla tuomassa omia ja muiden opiskelijoiden näkemyksiä esille.

Koulutusneuvosto taas käsittelee laaja alaisesti koko yliopiston koulutukseen ja opetukseen liittyviä asioita, joten perus ymmärrys näistä auttaa toiminnassa.

Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvoston toiminnassa on hyötyä ymmärryksestä mm. kehitysyhteistyön ja innovaatiotoiminnan tilasta yliopistolla sekä ymmärryksestä yliopiston ja ympäröivän yhteiskunnan välisistä vuorovaikutuksista.

Muutoksenhakulautakunta käsittelee mm. oikaisuvaatimuksia opintosuorituksista, joten esimerkiksi yliopiston sääntöjen ymmärtäminen on hyödyksi opiskelijaedustajalle. Sääntöjen ulkoa osaaminen ei tieteenkään ole vaatimuksena vaan lähinnä hallopedeilta toivotaan kykyä käsitellä asioita puolueettomasti ja sääntöjen mukaisesti.

Konsistori voidaan kokea vaativimmaksi halloped-toimielimeksi yliopistollamme. Konsistorin toiminnassa on tärkeää, että muiden jäsenten lisäksi hallopedeilla on suhteellisen kattava ymmärrys yliopiston akateemisista asioista, eli koulutuksen, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen ja tutkimuksen saralta. Konsistorin toiminnassa päätetään myös isoista teemoista, kuten hallituksen valinnasta, opetussuunnitelmista ja opiskelijoiden valintaperusteista. Tämän vuoksi on tärkeää myös, että opiskelijaedustajat tuntevat näitä teemoja, ovat aktiivisia keskusteluissa yliopistolla ja aktiivisesti yhteyksissä ylioppilaskuntaan.

Miten pääsee mukaan?

Hallopediksi pääsee mukaan hakemalla kahden vuoden välein toteutettavissa ns. megahauissa tai sitten säännöllisesti pyörivissä täydennyshauissa. Hauista tiedotetaan aina TREYn nettisivuilla ja muun muassa tällä sivulla Avoimet haut -kohdassa. Lisätietoa valinnoista ja hakujen toteuttamisesta löytyy TREYn opiskelijaedustajien valintaohjesäännöstä, jonka löydät TREY ohjaavat dokumentit -sivulta.

Heräsikö sinulla lisää kysymyksiä? Voit olla yhteydessä TREYn hallinnon opiskelijaedustajien toiminnasta vastaavaan asiantuntijaan. Päivitämme UKK-osiota tarvittaessa, kun uusia kysymyksiä herää.

Hallinnon opiskelijaedustajat 2023-2024

Konsistori on yliopistolain tarkoittama säätiöyliopiston yhteinen monijäseninen hallintoelin. Konsistorissa toimii 19 jäsentä: 8 professorijäsentä, 6 muun opetus- ja tutkimushenkilöstön ja muun henkilöstön edustajaa sekä 5 opiskelijajäsentä. Johtosäännön mukaan konsistori valitsee puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan professorijäsentensä keskuudesta.

Konsistorin tehtävänä on muun muassa nimittää säätiöyliopiston hallituksen jäsenet, seurata ja kehittää yliopiston tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen kokonaisuutta, vaikuttavuutta ja laatua, päättää tutkintosäännöstä sekä opetukseen ja tutkimukseen liittyvistä muista yleisistä säännöistä ja asettaa tarvittavat tutkinto-, arvostelu- ja oikeisuasioita käsittelevät lautakunnat tai muut elimet. Lisätietoa konsistorista löytyy yliopiston intran käsikirjasta.

Voit myös tutustua TREYn GoogleDrivessä sijaitsevassa materiaalipankissa olevaan kuvaan konsistorin tehtävistä ja kokoonpanosta.

Konsistorin opiskelijaedustajat

Opiskelijaedustajina konsistorissa toimivat Aleksi Niemi, Anniina Honkasaari, Nina Kovanen, Eemeli Lahtinen, Katriina Sark.

Koulutusneuvosto tukee yliopiston edellytyksiä edistää tieteellistä ja taiteellista sivistystä ja antaa korkeatasoista ja eettisesti kestävää tutkimukseen perustuvaa opetusta sekä edistää yhteiskunnallisesti vaikuttavan osaamisen jatkuvaa karttumista. Neuvosto toimii yliopiston monialaisen ja monitieteisen kehittämistyön välineenä.

Koulutusneuvoston tehtävänä on mm. tukea yliopiston koulutusstrategian laatimista ja seurata sen toteuttamista, valmistella tutkintokoulutukseen (perus- ja jatkokoulutus), opintohallintoon, opetussuunnitelmatyöhön ja opetuksen kehittämiseen liittyvistä asioista, tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelijakokemusta sekä pedagogiikan ja oppimisympäristöjen kehittämistä ja toimia johdon tukena koko yhteisöä koskevissa koulutusasioissa.

Neuvostoon kuuluu puheenjohtaja mukaan lukien 16-18 jäsentä. Neuvostoon kuuluu neljä opiskelijaedustajaa. Pysyviä asiantuntijajäseninä ovat mm. ylioppilaskunnan koulutuspoliittiset asiantuntijat. Lisätietoa koulutusneuvostosta löytyy yliopiston intrasta.

Koulutusneuvoston opiskelijaedustajat

Opiskelijaedustajina koulutusneuvostossa toimivat:

  • Onni Härkönen, varalla Vilma Heikkilä
  • Saija Yli-Rosti, varalla Mea Nevanranta
  • Niina Kosonen, varalla Henni Kiiskinen
  • Miro Suomela, varalla Eetu Niemi

Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvosto tukee yliopiston edellytyksiä toimia vuorovaikutuksessa muun yhteiskunnan kanssa sekä edistää tutkimustulosten ja taiteellisen toiminnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Neuvosto toimii yliopiston monialaisen ja monitieteisen kehittämistyön välineenä. Neuvostoon kuuluu opiskelijoiden edustajia yliopistosta 3 ja ammattikorkeakoulusta 1.

Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvoston tehtävänä on mm. valmistella yhteiskunnalliseen vuorovaikuttamiseen liittyviä asioita, tehdä yhteiskunnalliseen vuorovaikuttamiseen liittyviä aloitteita ja tukea yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen toimenpideohjelman laatimista. Lisätietoa yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostosta löytyy yliopiston intrasta.

Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvoston opiskelijaedustajat

  • Anne Lehtelä, varalla Anna Löhönen
  • Oskar Mannelin, varalla Heta Kiviahde
  • Ilona Lehtonen, varalla Saija Yli-Rosti

Muun opintosuorituksen kuin lisensiaatintutkimuksen, väitöskirjan tai syventäviin opintoihin kuuluvat opinnäytteen arvioitia sekä opintojen tai osaamisen hyväksilukemista koskevan oikaisupyynnön johdosta annettuun päätökseen tyytymätön opiskelija voi hakea oikaisua muutoksenhakulautakunnalta. Muutoksenhakulautakunnan tehtävänä on ratkaista mainitut oikaisuvaatimukset.

Muutoksenhakulautakuntaan kuuluu 3 professoria, 3 muuta opetus- ja tutkimushenkilökunnan edustajaa ja 3 opiskelijaa (joista 1 on jatko-opiskelija). Kaikille jäsenille nimetään myös henkilökohtaiset varajäsenet. Opiskelijajäsenet nimetään kahdeksi vuodeksi. Lisätietoa muutoksenhakulautakunnasta löytyy yliopiston intrasta.

Muutoksenhakulautakunnan opiskelijaedustajat

  • Katriina Sark, varalla Irina Nieminen
  • Eetu Niemi, varalla Mea Nevanranta

Tampereen yliopiston johtosäännön mukaan kussakin tiedekunnassa on tiedekuntaneuvosto. Tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenten toimikausi on kaksi vuotta. Tiedekuntaneuvostoon kuuluu enintään viisitoista jäsentä: 5 professorijäsentä, 5 muun opetus- ja tutkimushenkilökunnan ja muun henkilökunnan edustajaa sekä 5 opiskelijajäsentä. Rakennetun ympäristön tiedekuntaneuvosto on ainut, johon kuuluu 12 jäsentä, 4 kustakin yhteisöryhmästä. Kullekin varsinaiselle jäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen.

Tiedekuntaneuvoston tehtävänä on mm. seurata ja arvioida tiedekunnan toiminta- ja taloussuunnitelman toteutumista, tehdä konsistorille ehdotus tutkinto-ohjelman perustamisesta ja lakkauttamisesta, hyväksyä tiedekunnan  tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmat konsistorin vahvistettaviksi sekä päättää opinnäytteiden arviointiperusteista ja päättää jatkotutkintojen opinnäytteiden arvioinnista.

Kussakin seitsemässä tiedekunnassa toimii oma tiedekuntaneuvostonsa. Opiskelijaedustajat tiedekuntaneuvostoissa on listattu alla. Jokainen tiedekuntaneuvosto löytyy yliopiston Intrasta.

Voit myös tutustua TREYn GoogleDrivessä sijaitsevassa materiaalipankissa olevaan kuvaan tiedekuntaneuvoston tehtävistä ja kokoonpanosta.

Informaatioteknologia ja viestintä (ITC)

ITC-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Valpuri Erkkilä, varalla Niina Kosonen
  • Hanna Eskelinen, varalla Ida Seluska
  • Teemu Juutilainen, varalla Erja Ronkainen
  • Saskia Simisker, varalla Mika Pajala
  • Kiti Suupohja, varalla Ville Porkka

Johtaminen ja talous (MAB)

MAB-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Reetamari Lohvansuu, varajäsentä etsitään
  • Valtteri Hakala, varajäsentä etsitään
  • Cecilia Ingman, varalla Roni Kurki
  • Sanni Tyynismaa, varalla Markus Alajoki
  • Iivari Pylkkänen, varalla Ella Lavaste

Kasvatustieteet ja kulttuuri (EDU)

EDU-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Santeri Virtanen, varalla Olivia Ranta
  • Yasmin Kara, varalla Emilia Hakala
  • Eemeli Lahtinen, varalla Anni Harinen
  • Inna Rokosa, varalla Elsa Takala
  • Janika Kurkinen, varajäsentä etsitään

Lääketiede ja terveysteknologia (MET)

MET-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Peetu Hänninen, varalla Ilkka Kemppinen
  • Essi Pietilä, varalla Hilla Mäkinen
  • Aarni Sutelainen, varalla Nina Kovanen
  • Emilia Tapio, varalla Saara Huusko
  • Elinä Öljymäki, varalla Tuusa Eriksson

Rakennettu ympäristö (BEN)

BEN-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Laura Heino, varalla Mirva Kallström
  • Ellinoora Mattila, varajäsentä etsitään
  • Minni Leskinen, varalla Heidi Järvinen
  • Eetu Näyrä, varajäsentä etsitään

Tekniikka ja luonnontieteet (ENS)

ENS-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Anna-Maria Kervinen, varalla Riku Leino
  • Aaro Haikonen, Tommi Paavola
  • Akseli Ojanen, varalla Aurora Pitkänen
  • Onni Päivinen, varalla Tommi Riihinen
  • Mira Säe, varalla Heini Pitkäranta

Yhteiskuntatieteet (SOC)

SOC-tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet ovat:

  • Onni Härkönen, varalla Oliver Varmanen
  • Jaakko Kemppainen, varalla Taneli Vettenranta
  • Rafaella Kanelli, varalla Maiju Kahlman
  • Pauliina Vainionpää, varalla Jasmin Koivuviita
  • Vasko Pantzar, varalla Vilma Heino

Halloped-kokoonpanojen yhteystiedot toimielimittäin

Eri toimielimien hallopedeille on hankittu omat sähköpostilistat. Sähköpostilistoja voi käyttää esimerkiksi tiedekuntaneuvoston hallopedeille viestimiseen. Kyseisille sähköpostilistoille lähetetyt viestit tarkistetaan aina TREYn koulutuspoliittisen sektorin toimesta ennen listalle päästämistä.

Kaikkien toimielinten yhteinen lista trey-halloped@lists.tuni.fi

Sähköpostilistat toimielimittäin

Konsistori: trey-konsistorihalloped@lists.tuni.fi

Koulutusneuvosto: trey-knhalloped@lists.tuni.fi

Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvosto: trey-yvvhalloped@lists.tuni.fi

Muutoksenhakulautakunta: trey-muutoshalloped@lists.tuni.fi

Informaatioteknologian ja viestinnän (ITC) tiedekuntaneuvosto: trey-itchalloped@lists.tuni.fi

Johtamisen ja talouden (MAB) tiedekuntaneuvosto: trey-mabhalloped@lists.tuni.fi

Kasvatustieteiden ja kulttuurin (EDU) tiedekuntaneuvosto: trey-eduhalloped@lists.tuni.fi

Lääketieteen ja terveysteknologian (MET) tiedekuntaneuvosto: trey-methalloped@lists.tuni.fi

Rakennetun ympäristön (BEN) tiedekuntaneuvosto: trey-benhalloped@lists.tuni.fi

Tekniikan ja luonnontieteiden (ENS) tiedekuntaneuvosto: trey-enshalloped@lists.tuni.fi

Yhteiskuntatieteiden (SOC) tiedekuntaneuvosto: trey-sochalloped@lists.tuni.fi

TREYn opiskelijaedustajien valintaohjesäännön mukaan täydennyshakuja järjestetään lukuvuodessa kaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että käytössämme on syklinen eroaminen. Kun lähestyy tilanne, että valmistut pian, muutat pidemmäksi aikaa pois Tampereelta tai et koe kykeneväsi toimimaan hallopedina, niin voit jättää eroanomuksesi ylioppilaskunnalle. TREY kerää eroanomuksia oheisen Formsin kautta. Eroanomuksia käsitellään kaksi kertaa vuodessa.

  • Kevään eroanomusten deadline on 1.3. Tällöin ero tehtävistä astuu voimaan 31.7.
  • Syksyn eroanomusten deadline on 1.10. Tällöin ero tehtävistä astuu voimaan 31.12.

Äkillisissä erotilanteissa suosittelemme ottamaan erikseen yhteyttä koulutuspoliittiseen asiantuntijaan Tiia Virtaseen, jonka yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.