Etsimme neljään tiedekuntaneuvostoon hallopedeja!

Etsimme nyt kevään täydennyshaussa hallopedeja tiedekuntaneuvostoihin. Tässä haussa etsimme opiskelijoiden edustajia Kasvatustieteen ja kulttuurin, Rakennetun ympäristön, Tekniikan ja luonnontieteiden sekä Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaneuvostoihin. Hakuaika hallopediksi on auki 24.3.-10.4.2023.

Hakukuulutuksen sekä linkin hakulomakkeelle löydät TREYn sivuilta halloped-haku -osiosta!


Mikä on halloped?

Halloped on opiskelijaedustaja hallinnon toimielimessä. Hallopedina pääset osallistumaan toimielimen kokouksiin, vaikuttamaan joko oman tiedekuntasi tai koko yliopiston laajuisiin asioihin ja opit paljon niin hallinnossa toimimisesta kuin edunvalvonta työstä. Hallopedit ovat tärkeä osa yliopiston toimintaa, sillä he toimivat opiskelijoiden äänenä päätöksenteossa sekä valmistelutyössä. Lisätietoa toimielimistä löydät nykyisten hallopedien listauksesta TREYn hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta.

Lisätietoa löydät myös TREYn materiaalipankissa (GoogleDrive) olevista toimielinten esittelyvideoista, joissa hallopedit itse kertovat mitä ovat päässeet tekemään. Materiaalipankista löytyy parikin videota liittyen tiedekuntaneuvostoihin.

Mitä muuta kuin kokemusta tästä sitten saa?

Hallopedit voivat hakea aktiivisesta toiminnastaan opintopisteitä ja kokouksiin osallistumisesta maksetaan myös kokouspalkkiota.

Pitääkö viettää kaikki aika halloped-jutuissa?

Halloped-työ vie noin kerran kuussa olevan kokouksen ja siihen valmistautumisen verran aikaa. Tämän lisäksi hallopedit ovat tervetulleita TREYn kopomiitteihin, kuten Kupilliselle kopoa ja pyrimme järjestämään myös jonkinlaisia virkistäytymisiä ja rennompia tapaamisia ajoittain.