Hae TREYn hallitukseen vuodelle 2020!

Haku TREYn hallitukseen vuodelle 2020 on nyt avattu! Hae mukaan rakentamaan ylioppilaskuntaa, vaikuttamaan opiskelijoita koskeviin kysymyksiin ja kehittämään yhteisöämme yhä parempaan suuntaan!

Pääset hakemaan TREYn ensi vuoden hallitukseen tämän linkin kautta.

Julkaisemme hakijoiden tietoja nettisivuille sitä mukaa, kun hakijoita ilmaantuu. Lomakkeen täyttämisen yhteydessä voi toimittaa muita mahdollisia hakumateriaaleja, kuten esittelyvideon tai flyerin, mutta näitä ei edellytetä hakijoilta. Lomakkeen voi täyttää 19. marraskuuta asti, jolloin järjestetään hakijoille yhteinen paneeli. Myös 27. marraskuuta järjestettävässä edustajiston kokouksessa, jossa valinta tehdään, voi vielä asettua ehdolle, mutta huomioithan, että edaattorit ehtivät tutustua sinuun paremmin, jos täytät lomakkeen ja osallistut paneeliin.

PÄIVITYS: Järjestimme kaikilla kolmella kampuksella hallitusinfot, joissa hakemisesta kiinnostuneet pääsivät kuulemaan ja kyselemään hallitustoiminnasta. Löydät infojen diat täältä.

Hallituksen valinta tehdään keskiviikkona 27.11. klo 16.15 alkavassa kokouksessa. Valittavan hallituksen toimikausi on kalenterivuosi, mutta valitut hallituksen jäsenet aloittavat tehtäviinsä perehtymisen jo tämän vuoden puolella.

Lisätietoja hallitukseen hakemisesta antavat puheenjohtaja Paula Sajaniemi (puheenjohtaja@trey.fi, 050 361 2845) ja pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854). Lisätietoja hallituksen toiminnasta löydät täältä.