Haku TREYn hallitukseen alkaa 1.11.

Haku TREYn hallitukseen vuodelle 2020 alkaa perjantaina 1. marraskuuta klo 9.00! Hae mukaan rakentamaan ylioppilaskuntaa, vaikuttamaan opiskelijoita koskeviin kysymyksiin ja kehittämään yhteisöämme yhä parempaan suuntaan!

Hallituksen tehtävät

Hallitus pyörittää ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta käsin. Ylioppilaskunnan hallitus on työhallitus, eli hallituspesti on kokopäiväinen ja siitä maksetaan palkkio. Hakiessa kannattaa huomioida, että opintojen suorittaminen hallituspestin kanssa samanaikaisesti on aikataulujen ja kuormituksen kannalta haastavaa.

Päivittäisen työn ja vastuusektoreiden toiminnan johtamisen lisäksi hallitus tekee pitkäjänteistä opiskelijavaikuttamista ja edunvalvontaa, edustaa ylioppilaskuntaa jäsenistön, järjestöjen kuin ulkoisten sidosryhmien suuntaan sekä vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta. Hallitus kokoustaa lukukausien aikana noin kerran viikossa ylioppilaskunnan toimistolla.

Hallituksen kokoonpano

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja 5-11 hallituksen jäsentä. Edustajisto määrittelee hallituksen koon vuosittain valinnan yhteydessä. Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat. Ylioppilaskunnassa on toimintasektoreita tapahtumista koulutuspolitiikkaan ja viestinnästä kansainvälisten asioiden kautta sosiaalipolitiikkaan. Hallituksen jäsenet saavat sektorien mukaiset asiantuntijat työpareikseen. Sektoreista huolimatta suuri osa hallituksen työskentelystä on yhdessä tekemistä!

Hallitukseen hakeminen

Julkaisemme hakulomakkeen perjantaina 1.11. klo 9.00. omassa uutisessaan nettisivuillamme! Julkaisemme hakijoiden tietoja nettisivuille sitä mukaa, kun hakijoita ilmaantuu. Lomakkeen täyttämisen yhteydessä voi toimittaa muita mahdollisia hakumateriaaleja, kuten esittelyvideon tai flayerin, mutta näitä ei edellytetä hakijoilta. Lomakkeen voi täyttää 19. marraskuuta asti, jolloin järjestetään hakijoille yhteinen paneeli. Myös 27. marraskuuta järjestettävässä edustajiston kokouksessa, jossa valinta tehdään, voi vielä asettua ehdolle, mutta huomioithan, että edaattorit ehtivät tutustua sinuun paremmin, jos täytät lomakkeen ja osallistut paneeliin.

Järjestämme kaikilla kolmella kampuksella hallitusinfot, joissa hakemisesta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan ja kyselemään hallitustoiminnasta. Hallitusinfot järjestetään keskiviikkona 6.11. klo 14.00-15.00. Tilat tarkentuvat, löydät ne Facebook-tapahtumasta! Hallituksen valinta tehdään keskiviikkona 27.11. klo 16.15 alkavassa kokouksessa.  Valittavan hallituksen toimikausi on kalenterivuosi, mutta valitut hallituksen jäsenet aloittavat tehtäviinsä perehtymisen jo tämän vuoden puolella.

Lisätietoja hallitukseen hakemisesta antavat puheenjohtaja Paula Sajaniemi (puheenjohtaja@trey.fi, 050 361 2845) ja pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854).