Hae TREYn hallitukseen vuodelle 2021!

Haku TREYn hallitukseen vuodelle 2021 on nyt avattu! Hae mukaan rakentamaan ylioppilaskuntaa, vaikuttamaan meitä opiskelijoita koskeviin kysymyksiin ja kehittämään yhteisöämme entistä parempaan suuntaan!

Hallitustyöskentely

Hallitus johtaa ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa. Päivittäisen työn ja vastuusektoreiden toiminnan johtamisen lisäksi hallitus tekee pitkäjänteistä opiskelijavaikuttamista ja edunvalvontaa, edustaa ylioppilaskuntaa jäsenistön, järjestöjen kuin ulkoisten sidosryhmien suuntaan sekä vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Hallitustyötä tehdään alkuvuonna 2021 pääasiassa etänä, mutta hallitus tapaa viikoittain ylioppilaskunnan toimistolla Hervannassa. Ylioppilaskunnan hallitus on työhallitus, eli hallituspesti on kokopäiväinen ja siitä maksetaan palkkio. Hakiessa kannattaa huomioida, että opintojen suorittaminen hallituspestin kanssa samanaikaisesti on aikataulujen ja kuormituksen kannalta haastavaa.

Valittavan hallituksen toimikausi on kalenterivuosi, mutta valitut hallituksen jäsenet aloittavat tehtäviinsä perehtymisen jo tämän vuoden puolella.TREYn toimiston sisäisten prosessien, toiminnan ja arjen kaksikielisyys on vielä alkutaipaleellaan. Ylioppilaskunnan hallintokieli on suomi, mutta hallituksessa toimiminen on mahdollista myös englantia asiointikielenään käyttäville opiskelijoille.

Hallitushaku

Hallitukseen voi hakea 9.11. alkaen. Jos toimitat hakemuksesi 17.11. mennessä, saat näkyvyyttä ylioppilaskunnan kanavissa ja hakuun liittyvissä tapahtumissa. Hallitukseen voi asettua ehdolle myös edustajiston järjestäytymiskokouksessa 26.11. Huomioithan, että edaattorit ehtivät tutustua sinuun paremmin, jos täytät lomakkeen 17.11. mennessä.

Julkaisemme hakijoiden tietoja TREYn nettisivuille sitä mukaa, kun hakijoita ilmaantuu. Lomakkeen täyttämisen yhteydessä voi toimittaa muita mahdollisia hakumateriaaleja, kuten esittelyvideon tai flyerin, mutta näitä ei edellytetä hakijoilta.

Hallitukseen pääsee hakemaan oman haku-Jotformin kautta.

TREYn istuva hallitus järjestää hallitusinfon maanantaina 9.11. klo 16-18 Zoomissa. Hallitusinfossa kerrotaan tarkemmin TREYn toimintasektoreista ja työskentelystä hallituksessa. Hallitusinfon tallenne löytyy ylioppilaskunnan Youtube-kanavalta piilotettuna linkkinä.

Tiistana 17.11. klo 15-17 järjestettiin hallitushakijoiden paneeli, jonka tallenne löytyy Youtubesta.

Lisätietoja hallitukseen hakemisesta antavat puheenjohtaja Annika Nevanpää (puheenjohtaja@trey.fi, 050 361 2845) ja pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854). Lisätietoja hallituksen toiminnasta löydät omalta alasivultaan.