Hae TREYn Hyvä opettaja -palkinnon toimikuntaan!

Haemme 1–3 edustajaa TREYn Hyvä opettaja -palkinnon toimikuntaan vuodelle 2023. Palkintotoimikunta tulee työskentelemään keväällä ja alkusyksystä. Tehtävänä on koordinoida TREYn Hyvä opettaja -palkinnon valmisteluja, käsitellä tulleet ehdotukset ja tehdä esitys palkinnon saajista TREYn hallitukselle.

Haku on avoin kaikille TREYn jäsenille. Hakuaika edustajien tehtäviin on 6.3-19.3.2023.

Mistä on kyse?

Tampereen ylioppilaskunta TREY arvostaa Tampereen yliopiston opetuksen laatua, opetushenkilökunnan kiinnostusta kehittää opetusta ja koulutusta sekä opiskelijaystävällisyyden painottamista opetuksessa. TREYn tavoitteena on huomioida opetushenkilökuntaa laajasti yliopistoyhteisössä ja tästä syystä haluamme jakaa vuosittain erityisen hyvin suoriutuneille opetushenkilökunnan jäsenille palkinnon heidän työstään. Palkinto on ollut perinteenä molemmilla entisillä yliopistoilla ja entiset ylioppilaskunnat Tamy ja TTYY ovat olleet isossa roolissa tämän palkinnon jakamisen järjestelyissä.

Hyvä opettaja -palkinto jaetaan kerran vuodessa kolmelle opettajalle. Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020. Palkinnonsaajia voi ehdottaa sekä yksittäiset opiskelijat että TREYn yhdistysasemassa olevat järjestöt. Jokainen ehdottava taho (opiskelija tai järjestö) voi ehdottaa vuosittain aina yhtä opetushenkilökunnan jäsentä.

Hakua koskevat kriteerit ja toiveet

Toimikuntaan voi hakea kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen. Valinnassa huomioidaan tiedekuntajakauma.

Miten opiskelijaedustajaksi haetaan?

Toimikuntaan haetaan lähettämällä avoin hakemus pdf-tiedostona osoitteeseen jenna.rantanen@trey.fi. Hakemukset käsitellään koulutuspolitiikan ja kansainvälisten asioiden asiantuntijan Jenna Rantasen toimesta. Hakemuksista koostetaan yhteenveto ja toimikunnan nimeää TREYn hallitus kokouksessaan.

 

Lisätietoa hakemisesta ja tehtävästä antaa
Jenna Rantanen, TREYn koulutuspolitiikan ja kansainvälisten asioiden asiantuntija
puh. 050 361 2849, jenna.rantanen@trey.fi