Humanisti Hervannassa ja muita hämmentäviä tarinoita

Tänä syksynä astuin kuvaannollisesti suuriin saappaisiin, kun pääsin Paulaksi Paulan paikalle. Onneksi aloittaessani työt aito ja alkuperäinen Paula perehdytti minut toimiston tehtäviin sekä muutamaan toimiston salaisuuteenkin… Tästä lähtien tapaatte meikäläistä aina, kun teillä on asiaa Paulan tiskille. Diilaan tiskiltä mm. kattavaa valikoimaa avaimia (paku, Teekkarisauna, Hotelli Torni), lautapelejä, opiskelijakortin tarroja, nitojaa, lyijykynää, mittanauhaa, faktoja ja faktoideja.

Vaikka olenkin alun perin puheviestinnän opiskelija, olen jo vuosia sitten ulkoistanut harrastetoimintani Hervantaan. Minut on voinut nähdä ja kuulla TTHP:n, NääsPeksin ja erityisesti harrastuksistani rakkaimman, Rakkauden Wappuradion parissa. Siksi olen erityisen iloinen päästessäni työskentelemään juuri Hervannan palvelutiskillä. Teekkarikulttuuri on minulle tuttua, ja olen aina kokenut olevani aivan yhtä tervetullut ja kotonani sekä Hervannassa että keskustakampuksella.

Kiitos Paulalle lämpimästä vastaanotosta sekä lukuisista, hyödyllisistä opeista. Tiedän nyt, että opiskelijanumero kuuluu sanoa kolmen numeron sarjoissa, ja että joskus palvelutiskin tulostimeen tulostuu yllättäviä dokumentteja eri puolelta kampusta. Tiedän myös, että Campari nautitaan vedellä eikä appelsiinimehulla, ja että teekkarilakki ei veny käytössä – liian kireä teekkarilakki on liian kireä ikuisesti.

Kuitenkin tärkein Paulalta oppimani asia on se, että ylioppilaskunnan toimistosihteerin tulee tuntea ylioppilaskunnan jäsenistö ja järjestöt läpikotaisin. Tiskillä olen tekemisissä Teidän, ylioppilaskunnan jäsenten, kanssa päivittäin. Pyrin tutustumaan teihin ja tekemään tiskistä paikan, josta voitte aina pyytää apua (tosin alkuun joudutte luultavasti auttamaan pikemminkin minua, ja suunnistusohjeet kannattaa ainakin toistaiseksi jättää infon heiniksi). Koitan myös parhaani mukaan miettiä, millaisia palveluita jäsenille ja järjestöille tulisi tiskillä tarjota (Onko teillä ideoita? Varastan ne!). Tulkaa morjestelemaan ja tutustumaan, lupaan ainakin toistaiseksi vastata myös nimeen Paula.

-Helky