Tule mukaan kehittämään teekkariyhteisön yhdenvertaisuutta. Ilmoittaudu haastatteluun 8.4. mennessä!

TEK on aloittanut projektin Inklusiiv-yhdistyksen kanssa kartoittaakseen moninaisuuden, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden tilaa teekkariyhteisössä. Tampereen teekkarit ja TREY ovat mukana projektissa.

Projekti koostuu neljästä vaiheesta:

  • Haastattelut, joissa kartoitetaan nykytilaa ja sitä, millaisiin toimiin pitäisi ryhtyä opiskelijayhteisön yhdenvertaisuuden parantamiseksi. Haastatteluihin valitaan kymmenen opiskelijaa.
  • 2 koulutusta moninaisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja osallisuudesta organisaatiossa ja inklusiivisesta johtamistavasta.
  • Keynote-puhe yhdenvertaisuuden edistämisestä opiskelijayhteisössä.
  • Ohjekirjan koostaminen opiskelijatoimijoiden käyttöön.

Mahdollisimman laaja opiskelijoiden edustus auttaa tekemään tästä projektista mahdollisimman kattavan ja auttaa meitä keskittymään oleellisiin asioihin.

Nyt voit ilmoittautua mukaan ensimmäiseen vaiheeseen haastateltavaksi! Ilmoittautuminen on auki 8.4. asti. Haastatteluissa selvitetään yhdenvertaisuuden nykytilaa ja tärkeimpiä asioita, jotka tulisi ottaa huomioon projektissa.

Ilmoittaudu haastateltavaksi täällä

Etsimme kymmentä haastateltavaa opiskelijoiden keskuudesta. Jos haastatteluihin ilmoittautuu yli kymmenen osallistujaa, Inklusiiv arpoo osallistujat. Haastattelut pidetään viikoilla 15 ja 16. Haastateltavat voivat valita, haluavatko hoitaa haastattelun suomeksi vai englanniksi.

Anonymiteetin takaamiseksi haastattelut ja haastateltavien tietojen keräämisen hoitaa Inklusiiv. Mikäli kysymyksiä herää, ottakaa yhteyttä yesmith@inklusiiv.org (huom. viestit englanniksi).