Juvenes aloittaa opiskelijaruokien kuljetuksen!

Juvenes on kehittänyt tilausjärjestelmän opiskelijaruokien saatavuuden helpottamiseksi tässä erikoisessa meitä kaikkia koskettavassa kriisitilanteessa. Edullisen opiskelija-aterian nouto- ja toimitusmyynnin mahdollistaa KELAN ja verottajan poikkeuslupa, joka kestää vähintään 31.5.2020 asti. Palvelun nopean käyttöönoton mahdollistamiseksi Juvenes käyttää ateriatilauksiin tapahtuma- ja lipunmyyntijärjestelmäänsä. Tämä aiheuttaa tiettyä kömpelyyttä käyttäjäkokemukseen, mutta siitä selvitään yhdessä! Juvenes kehittää kokemusten perusteella uutta parempaa palvelua saamiensa kokemusten perusteella ja tutkii paremman verkkokaupan perustamista taustalla.

Tärkeää huomioida käytettäessä Juveneksen tilausjärjestelmää:

 • Tilaukset ovat tehtävissä edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä. Tilauslomake aukeaa klo 00.01. Maanantain tilaukset ovat tilattavissa jo perjantaina klo 15.00 alkaen. Tilauslinkki löytyy sivun lopusta.
 • Valitse ateriat sekä kuljetus tai nouto. Jatka sitten ilmoittautumaan.
  • Valittaessa KULJETUS: kuljetusmaksu on 1,90 € (norm.3,90 €)
  • Valittaessa NOUTO: ateriat ja kauppakassit on mahdollista myös noutaa itse suoraan Ravintola Newtonista ma-pe klo 10.30-14.00 välisenä aikana. Nouto on lisämaksuton.
 • Aterioiden jakelupisteet ovat Tampereella sijaitsevien TOAS:n yksiköiden Mikontalon ja Wäinölän parkkialueella.
 • Jakelu tapahtuu arkisin ma-pe:
  • klo 11.00-11.30 Mikontalon parkkialueella (Insinöörinkatu 60)
  • klo 12.00-12.30 Wäinölä/Paawola (Orivedenkatu 5)

HUOM! Ruoka toimitetaan kylmänä (sisältää liha- tai kasvisruoan, lisäkesalaatin, leivän ja levitteen). Opiskelijahinnan voi lunastaa vain voimassa olevalla Kelan hyväksymällä opiskelijakortilla.

Katso viikon (huomaa valita oikea päivä) ruokalistat, tuoteselosteet ja erityisruokavaliomerkinnät JAMIX MENUNn sivuilta täältä.

Kun noudat tilaustasi, toimi näin:

 1. Älä tule paikalle sairaana
 2. Pidä metrin turvaväli muihin ihmisiin
 3. Ota opiskelijakortti valmiiksi esiin

TEE TILAUKSESI TÄSTÄ!