Kevään 2023 hallopedien täydennyshaku on auki 23.3. asti!

Etsimme hallinnon opiskelijaedustajia eli tuttavallisemmin hallopedeja Tampereen yliopiston konsistoriin, koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon sekä muutoksenhakulautakuntaan. Hallopedien täydennyshaku on auki 23.3.2023 asti ja hakeminen tapahtuu lähettämällä hakulomake hakuajan päättymiseen mennessä.

Lisätietoa hallopedien täydennyshausta sekä suorat linkit hakukuulutukseen ja hakulomakkeelle löydät TREYn halloped-haku-sivulta


Mikä on halloped?
Halloped on opiskelijaedustaja hallinnon toimielimessä. Hallopedina pääset osallistumaan toimielimen kokouksiin, vaikuttamaan joko oman tiedekuntasi tai koko yliopiston laajuisiin asioihin ja opit paljon niin hallinnossa toimimisesta kuin edunvalvonta työstä. Hallopedit ovat tärkeä osa yliopiston toimintaa, sillä he toimivat opiskelijoiden äänenä päätöksenteossa sekä valmistelutyössä. Lisätietoa toimielimistä löydät nykyisten hallopedien listauksesta TREYn hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta.

Mitä muuta kuin kokemusta tästä sitten saa?
Hallopedit voivat hakea aktiivisesta toiminnastaan opintopisteitä ja kokouksiin osallistumisesta maksetaan myös kokouspalkkiota.