Kevään 2024 halloped-täydennyshaut ovat auki!

Etsimme hallinnon opiskelijaedustajia, tai kavereiden kesken hallopedeja, useisiin Tampereen yliopiston hallinnon toimielimiin. Haussa on paikkoja kaikkiin tiedekuntaneuvostoihin, koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon sekä muutoksenhakulautakuntaan.

Hallopedina pääset mukaan vaikuttamaan yliopiston toimintaan tiedekuntatasolla tai koko yliopiston osalta. Esimerkiksi tiedekuntaneuvostossa pääset vaikuttamaan oman tiedekunnan toimintaan kuten koulutukseen ja tutkimukseen. Koulutusneuvostossa pääset mukaan keskustelemaan yliopiston opetukseen ja koulutukseen liittyvistä teemoista ja yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostossa olet mukana kehittämässä yliopistomme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Muutoksenhakulautakunnan toiminnassa pääset opiskelijoiden edustajana mukaan päättämään erilaisten oikaisuvaatimusten käsittelystä.

Täydennyshaku on auki 29.3.2024 asti ja lisätietoa hakemisesta, hakukuulutukset ja linkit hakulomakkeisiin löydät TREYn hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta avoimet haut -kohdasta.

Lisätietoa voit myös aina kysyä TREYn kopoasiantuntijalta Tiialta. Tiian yhteystiedot löydät TREYn Yhteystiedot-sivulta.


Mikä on halloped?

Halloped on opiskelijaedustaja hallinnon toimielimessä. Hallopedina pääset osallistumaan toimielimen kokouksiin, vaikuttamaan joko oman tiedekuntasi tai koko yliopiston laajuisiin asioihin ja opit paljon niin hallinnossa toimimisesta kuin edunvalvonta työstä. Hallopedit ovat tärkeä osa yliopiston toimintaa, sillä he toimivat opiskelijoiden äänenä päätöksenteossa sekä valmistelutyössä. Lisätietoa toimielimistä löydät nykyisten hallopedien listauksesta TREYn hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta.

Mitä muuta kuin kokemusta tästä sitten saa?

Hallopedit voivat hakea aktiivisesta toiminnastaan opintopisteitä ja kokouksiin osallistumisesta maksetaan myös kokouspalkkiota.

Pitääkö viettää kaikki aika halloped-jutuissa?

Halloped-työ vie noin kerran kuussa olevan kokouksen ja siihen valmistautumisen verran aikaa. Tämän lisäksi hallopedit ovat tervetulleita TREYn kopomiitteihin, kuten Kupilliselle kopoa, ja pyrimme järjestämään myös jonkinlaisia virkistäytymisiä ja rennompia tapaamisia ajoittain.