Kommentoi TREYn ensi vuoden toimintasuunnitelmaluonnosta!

TREYn toimintasuunnitelmaluonnos vuodelle 2024 on nyt kommentoitavissa! Aiomme vuonna 2024 keskittyä etenkin ylioppilaskunnan ydintoiminnan kirkastamiseen ja toiminnan kehittämiseen, mikä on yksi tämän strategiakauden tavoitteista. Tämän myötä toimintasuunnitelmaprojektit ovat tiiviitä, jotta jatkuvan toiminnan kehittämiselle olisi enemmän aikaa.

Itse toimintasuunnitelman sisällöt ovat vuoden 2024 toiminnan painopisteitä, joita toteutetaan ylioppilaskunnassa jatkuvan toiminnan ja sen kehittämisen ohella. Ylioppilaskunnan arkiseen edunvalvonta- ja yhteisötyöhön voit tutustua jatkuvan toiminnan kuvauksen parissa.

Vuonna 2024 keskitymme etenkin syksyn edustajistovaaleihin ja ylioppilaskunnan tunnettuuden lisäämiseen, otamme käyttöön uuden järjestöportaalin helpottamaan järjestötoimintaa ja tietenkin vaikutamme opiskelijoille tärkeisiin asioihin! Projektit ovat sisällöltään monipuolisia, mutta keskittyvät selkeästi rajattuihin kokonaisuuksiin.

Toimintasuunnitelmaluonnos rivinumeroineen .pdf-tiedostona TREYn verkkosivuilla.

Toimintasuunnitelmaluonnosta voi kommentoida tämän Microsoft Forms -kommenttilomakkeen kautta. Kommenttilomakkeella pyydetään ilmoittamaan rivinumero tai -numerot, jota kommentti koskee, sekä kommentin tyyppi (yleiskommentti, muutos, poisto vai lisäys). Kommentointilomake sulkeutuu 29.10.2023.

Kun kommentoit luonnosta, keskitythän kommentoimaan luonnoksen tavoitetiloja ja ehdotettuja toimenpiteitä. Kyseessä ovat nimenomaan ehdotetut toimenpiteet, ja tavoitetiloihin pääsemiseksi tehdään myös paljon jatkuvaa vaikuttamistyötä ehdotettujen toimenpiteiden lisäksi. Nykytilankuvaukset on tarkoitettu taustoittamaan kunkin projektin tarpeellisuutta, eikä nykytilan kuvauksilla ole toimintaa ohjaava roolia.

Jos toimintasuunnitelmaluonnoksesta herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä puheenjohtaja Anniina Honkasaareen (puheenjohtaja@trey.fi) ja/tai viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijaan Saana Hytöseen (saana.hytonen@trey.fi)