Kommentoi TREYn toimintasuunnitelmaluonnosta 2022!

Vuoden 2022 toimintasuunnitelmaluonnos on saapunut avoimelle kommenttikierrokselle! Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Tutustu luonnokseen ja jätä jälkesi ylioppilaskunnan ensi vuoden toiminnan suunnitteluun!

Toimintasuunnitelmaluonnosta voi kommentoida tämän kommenttilomakkeen kautta Jotformissa. Kommenttilomakkeella pyydetään ilmoittamaan rivinumero tai -numerot, jota kommentti koskee, sekä kommentin tyyppi (yleiskommentti/muutos/poisto/lisäys). Kommentointilomake on auki 11.–24.10.2021.

Kun kommentoit luonnosta, keskitythän kommentoimaan luonnoksen tavoitetiloja ja ehdotettuja toimenpiteitä. Huomioithan, että kyseessä ovat nimenomaan ehdotetut toimenpiteet, ja tavoitetiloihin pääsemiseksi tehdään myös paljon jatkuvaa vaikuttamistyötä ehdotettujen toimenpiteiden lisäksi. Nykytilankuvaukset on tarkoitettu taustoittamaan kunkin projektin tarpeellisuutta, eikä nykytilan kuvauksilla ole toimintaa ohjaava roolia.

Toimintasuunnitelmaluonnos 2022, rivinumeroitu (.pdf, 191 kt)

Jos toimintasuunnitelmaluonnoksesta herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä puheenjohtaja Iiris Taubertiin (puheenjohtaja@trey.fi) ja/tai viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijaan Saana Hytöseen (saana.hytonen@trey.fi).