Kommentoi TREYn toimintasuunnitelmaluonnosta 2023!

Vuoden 2023 toimintasuunnitelmaluonnos on saapunut avoimelle kommenttikierrokselle! Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Tutustu luonnokseen ja jätä jälkesi ylioppilaskunnan ensi vuoden toiminnan suunnitteluun!

Toimintasuunnitelmaluonnos vuodelle 2023 koostuu neljästä poikkisektoriaalisesta projektista, jotka sisältävät toimenpiteitä tamperelaisen yliopisto-opiskelijan arjen parantamiseksi. Toimintasuunnitelman sisällöt ovat vuoden 2023 toiminnan painopisteitä, joita toteutetaan ylioppilaskunnassa jatkuvan toiminnan ohella. Vuoden 2023 toimintasuunnitelmassa on vain neljä projektia. Tämä ohjaa meitä kirkastamaan toimintaa ja korostamaan jatkuvan toiminnan roolia osana ylioppilaskunnan työskentelyä. Ylioppilaskunnan arkiseen edunvalvonta- ja yhteisötyöhön voit tutustua jatkuvan toiminnan kuvauksen parissa.

Toimintasuunnitelmaluonnosta voi kommentoida Microsoft Forms -lomakkeen kautta.

Toimintasuunnitelmaluonnos 2023 (.pdf, 1 Mt)

Kommentointilomake sulkeutuu 23.10.2022.

Jos toimintasuunnitelmaluonnoksesta herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä puheenjohtaja Aleksi Niemeen (puheenjohtaja@trey.fi) ja/tai viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijaan Saana Hytöseen (saana.hytonen@trey.fi).