Kuntavaalit ovat kulman takana – nyt on aika vaikuttaa!

TREYn ja Tamkon yhteinen, yhteistä kuntavaikuttamista varten perustettu Ryhmä 35 000 on jälleen aloittanut toimintansa ja ryhtynyt suunnittelemaan kuntavaaliohjelmaa vuodelle 2021.

Jotta ohjelma on aidosti tamperelaisten opiskelijoiden näköinen, on kaikilla Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoilla mahdollisuus vaikuttaa heti alusta asti siihen, millaisia teemoja tuleva kuntavaaliohjelma pitää sisällään. Kuntavaaliohjelma on keskeisin TREYn ja Tamkon kaupunkivaikuttamista ohjaava dokumentti tulevan neljän vuoden ajan. Kaupunginvaltuusto päättää monesta opiskelijoille tärkeästä asiasta. Haluammeko hiilineutraalisuutta ja luonnonsuojelua, monipuolista opiskelija-asumista, tiivistä kaupunkia tai opiskelijan arkea ymmärtäviä sosiaalityöntekijöitä, vai jotain aivan muuta?

Kuntavaaliohjelmaan vaikuttaminen on helppoa! Käy tässä Padlet-osoitteessa ja kerro, millaisen Tampereen sinä haluat nähdä. Tykkää mielestäsi keskeisimmistä tavoitteista, joita TREYn ja Tamkon tulisi tulevaisuudessa ajaa tai kirjaa täysin uusia mieleisiäsi tavoitteita. Ryhmä 35 000 työstää ehdotuksia hyödyntäen ohjelmaluonnoksen ja lopullinen ohjelma tulee TREYn ja Tamkon edustajistojen hyväksyttäväksi syksyllä. Aivoriihi on auki 6.4.2020 saakka.

Pidetään yhdessä huolta siitä, että Tampere on jatkossakin Suomen paras opiskelijakaupunki!