Kollektiivissa vielä avoimia paikkoja!

Kollektiivi kaipaa vielä lisäjäseniä! Avoimen haun jälkeen muutama paikka kaipaa vielä tekijäänsä Kollektiivissa. Lue alta kuvaukset ja hae vielä auki oleviin pesteihin tällä lomakkeella!

Tampere-approvastaava

Tampere-approssa tutustutaan kotikaupunkiimme kiertämällä erilaisia paikkoja tai tapahtumia. Viime vuonna on käyty esimerkiksi makettinäyttelyssä, munkeilla Pyynikin näkötornissa ja Ilves–Tappara-pelissä! Jos haluat päästä itsekin tutustumaan eri tavalla Tampereeseen ja näyttämään sen hienouksia muillekin, tämä tehtävä sopii sinulle!

Markkinointivastaava

Koska suurin osa TREYn tapahtumista on täysin uusia, markkinointiosaamiselle on käyttöä, jotta tapahtumat saadaan mahdollisimman monen tietoon. Jos sinulla on ajatusta siihen, miten opiskelijoita tavoitetaan mahdollisimman hyvin, ja huikeita ideoita mainoksiin ja muuhun materiaaliin, tämä pesti on tehty sinulle!

Wapputapahtumavastaava

Tänä vuonna Kollektiivi järjestää täysin uudenlaisen wapputapahtuman Teemunkierrokseen koko ylioppilaskunnalle! Wapputapahtumavastaavana pääset ideoimaan ja toteuttamaan itseäsi wapun hengessä. Tähän voit hakea joko valmiin konseptin kanssa tai sitten ideaa voidaan kehittää yhdessä.

Sitsivastaava

Tänä vuonna on tarkoitus järjestää koko TREYn yhteiset sitsit! Jos haluat tulla viemään sitsikokemuksesi nextille levelille ja ideoimaan, miltä täysin poikkitieteelliset sitsit näyttävät, maistuvat ja tuntuvat, on sitsivastaavan homma juuri sinulle sopiva. 

Vuosijuhla- tai sillisvastaava

TREYn toiset vuosijuhlat järjestetään lokakuussa, ja Kollektiivi osallistuu suunnitteluun ja toteutukseen joka tasolla. Jos haluat vaikuttaa siihen, miten TREY juhlistaa tähänastista taivaltaan, lähde tähän pestiin! Vastuualueena voi olla joko pääjuhla tai sillis.

Hae viimeistään 16.2.2020 täällä. Kollektiivin toimikausi on 1.1.-31.12.2020.

Lisätietoja hausta saa ylioppilaskunnan tapahtumavastaavalta Salla-Mari Palokarilta osoitteesta tapahtumat@trey.fi.


Kokemus viime vuodelta:

“Kollektiiviin lähteminen oli pieni hyppy tuntemattomaan. Taustalla ei ollut merkittäviä kiltarooleja, enkä ollut juurikaan tutustunut opiskelijoihin oman kiltani ulkopuolella. Kiinnostusta kuitenkin oli, enkä ole katunut Kollektiiviin lähtemistä hetkeäkään!

Kollektiivistä löytyi tekijöitä monenlaisilla taustoilla. Porukkaan pääsi helposti mukaan ja oli hienoa olla ensimmäisten joukossa miettimässä mitä tämä pieni jaosto tulisikaan vielä tekemään. Brändiasiat olivat paljon pöydällä, mutta päästiin myös muovaamaan Tampere-approja, esiintymään fukseille ja kovasti odotan miten Tr3fest tulee sujumaan! 

Uudelta kiiviltä toivoisin ennen kaikkea innostusta! Jaosto hakee vielä paikkaansa ja on tärkeä saada mukaan porukkaa, joka haluaa jättää kädenjälkensä tamperelaiseen opiskelijaelämään!”

Roope Raisio, Kollektiivi 2019