Lähde mukaan Kollektiiviin!

Kollektiivi on TREYn tapahtumajaosto, joka järjestää TREYn tapahtumia monipuolisesti. Tänä vuonna Kollektiivi lähtee liikkeelle toista vuottaan ja siksi tässä onkin herkullinen tilaisuus lähteä luomaan pohjaa sille, miltä ylioppilaskunnan tapahtumakenttä ja -kulttuuri tulee näyttämään jatkossa! Kollektiivi on aktiivisesti mukana ainakin seuraavissa TREYn tapahtumissa:

Tampere-appro

Tampere-appro on täysin Kollektiivin suunnittelema ja toteuttama erityisesti fukseille suunnattu tapahtuma, jossa tutustutaan kotikaupunkiin kiertämällä erilaisia kohteita tehden milloin mitäkin. Appron kohteet voivat vaihdella museovierailuista lätkämatsiin!

TREYn vuosijuhlat

TREYn tapahtumakentän vuoden kohokohtia on vuosijuhlat, joissa juhlistetaan yhdessä ylioppilaskunnan senastista taivalta. Kollektiivin jäsenenä pääset mukaan suunnittelemaan koko tapahtumaa kokkareista sillikseen ja miettimään, miten haluamme yhdessä juhlistaa yhteisöämme!

Fuksisuunnistus

Fuksisuunnistus on monen ensimmäinen kosketus TREYn tapahtumiin. Kollektiivi on mukana erityisesti jatkojen järjestelyissä, joten tässä pääset vaikuttamaan siihen, miten uusi opiskelijayhteisö näkyy ensikosketuksella!

Koko ylioppilaskunnan avoimet sitsit

Kollektiivissa on mahdollisuus päästä järjestämään supersitsejä koko kansalle! Koko ylioppilaskunnan sitseille voivat osallistua vapaasti kaikki, joten tunnelma on taatusti poikkitieteellistä ja meno vauhdikasta.

Ainakin yksi Kollektiivin täysin itse suunnittelema uusi tapahtuma

Kollektiivilla on myös vuoden aikana rahaa käytettävissä uusiin tapahtuma-avauksiin, jotka ovat täysin kollektiivilaisten keksittävissä! Jos haluat lähteä toteuttamaan timanttista tapahtumaideaasi koko yhteisölle, tässä on mahdollisuus luoda uudelle tapahtumalle jopa pysyvä paikka osana TREYn tapahtumia!

Kollektiivissa into on valttia ja kokemus toissijaista. Jos tapahtumien järjestämiseen tiimissä löytyy paloa, se on kaikki, mitä tässä pestissä tarvitaan! Toisaalta, myös kokeneelle tekijälle löytyy haastetta: tapahtumien kehittämisessä riittää työtä, joten tässä on huikea tilaisuus päästä poikkitieteellisesti pohtimaan koko yli 18 000 opiskelijan yhteisölle toteutettavia tilaisuuksia!

Lähde mukaan!

Jätä vapaa hakemuksesi osoitteeseen tapahtumat@trey.fi viimeistään 26.1.2020. Kollektiivin toimikausi on 1.1.-31.12.2020. Lisätietoja hausta saa ylioppilaskunnan tapahtumavastaavalta Salla-Mari Palokarilta osoitteesta tapahtumat@trey.fi tai Telegramissa @treysalmari.