Manse Pride ja opiskelijat

Sinuiksi ry:n järjestämää Manse pride-viikkoa vietetään 10.-16.6. Viikon aikana on paljon erilaista ohjelmaa, mihin voitte käydä tutustumassa mansepriden sivuilla täällä!

Myös korkeakouluyhteisömme sisältä on järjestetty tapahtumia Pride-viikolle ja alla ovat koottuna Tamperelaisten korkeakouluopiskelijoiden Pride-tapahtumat <3

 

Queer Pubivisa

Tiistai  11.6. klo 17-20 Bar Passion:ssa (Tullikamarin aukio 1)

Sekava järjestää aivan ensimmäinen Pubivisansa, joten kokoa tiimisi (max 5 per tiimi) ja tule ottamaan omasta tietämystäsi Manse Priden parhaaseen Pubivisaan. Pubivisaa pelataan kolme kierrosta, jotka kestävät arviolta noin 30 min. Kierrosten kysymykset pyörivät löyhästi queer-aiheiden parissa. Palkintoja jaossa joka kierroksen parhaalle sekä koko Pubivisan parhaalle tiimille!  Tapahtuman järjestää Sekava.

 

Lippupaja 

Perjantai 14.6. klo 16-20 opiskelijoiden kohtaamispaikka Kamulassa (Mustanlahdenkatu 18)

Tule askartelemaan lippua tai kylttiä seuraavan päivän kulkueeseen tai muuten vain hengaaman ja pitämään hauskaa yhdessä. Tapahtuman järjestävät Sekava, Tahra ry ja Kamula.

 

Manse Pride kulkue etkot Kamulassa

Lauantai 15.6. klo 11–14 opiskelijoiden kohtaamispaikka Kamulassa (Mustanlahdenkatu 18)

Tervetuloa etkoilemaan Kamulaan Pride hengessä! Ohjelmassa DIY-kasvomaalauksia ja -glittereitä, musiikkia & välipalaa. Etkoilta löydät seuraa myös kulkueeseen. Lähdetään Kamulasta porukalla Keskustorille, josta Manse Pride kulkue lähtee liikkeelle klo 14. Tamperelaiset opiskelijat tekevät yhteislähdön Manse Pride kulkueeseen, johon liitymme mukaan.

 

Opiskelijoiden yhteislähtö Pride-kulkueeseen

Lauantaina 15.6. klo. 13.30 vanhan kirkon edessä keskustorilla

Tervetuloa Tamperelaisten korkeakouluopiskelijoiden yhteislähtöön pride-kulkueeseen! Yhteislähdön järjestävät Sekava, Tamko ja TREY.


Bar Passioniin on esteetön pääsy ja paikalta löytyy esteetön wc. Kohtaamispaikka Kamulassa on esteetön wc, mutta ovella on kynnys. Pride-kulkueen esteettömyydestä löytyy tietoa mansepriden verkkosivuilta täältä.

Kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.  Pidetään tapahtumat kaikille mukavana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epäsopivaa käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Voit olla häirintäyhdyshenkilöihin yhteydessä myös tämän Microsoft Forms -lomakkeen kautta.