Ohjeet etäasiointiin TREYn palvelutiskeillä 2020

Yliopiston tilojen ollessa suljettuna tai rajoitetussa käytössä myös fyysiset palvelutiskimme ovat kiinni.  Toimistosihteerit palvelevat teitä puhelimitse (+358 40 713 0073, Hervanta ja +358 44 361 0210, Keskustakampus) sekä sähköpostitse help@trey.fi. Toimistosihteerit tavoittaa arkisin ma-to klo 9-16. Kesäloma-aikoina palvelutiskimme ovat suljettuna seuraavasti: Keskustakampuksen toimistosihteeri on lomalla 12.6.-2.8. Keskustakampuksen toimistosihteerin ollessa lomalla voit ottaa yhteyttä Hervannan toimistosihteeriin. 

Lainaustoiminta

  • pakun lainaamista hoitaa Hervannan jäsenpalvelusihteeri Helky Kouri. Yhteystiedot löytyvät pakuohjeista. Pakun lainausohjeet ja yhteystiedot: www.ttmk.fi/pakettiauto. Keskustakampuksen pakettiauto ei ole kesällä käytössä, mutta Hervannan auton voi lainata kaikki jäsenemme. 
  • Muu lainaustoiminta on tauolla fyysisten palvelutiskien avaamiseen saakka.
  • osa tiloista, kuten Domus-klubi, ei ole käytettävissä. Hotelli Tornin käytöstä voi ottaa yhteyttä Hervannan toimistosihteeriin puhelimitse tai sähköpostitse.

Opiskelijakortit ja lukuvuositarrat

  • tilatut opiskelijakortit postitetaan, kunnes palvelupisteet avataan, ole yhteydessä help@trey.fi sopiaksesi lähetyksestä tarkemmin.
  • läsnäolevat opiskelijat voivat ladata ilmaisen mobiiliopiskelijakortin, joka toimii samoin kuin fyysinen opiskelijakortti. Kortin voi ladata Pivon nettisivuilta.
  • opiskelijakortteihin saa kesän aikana lukuvuoden 2019-2020 tarroja lähettämällä opiskelijakorttinsa ja palautuskuoren toimistosihteerille. Ole ensin yhteydessä sähköpostilla help@trey.fi. Huomioithan, että toimiston loma-ajat saattavat aiheuttaa viivästyksiä.
  • Huom. Lukuvuoden 2020-2021 opiskelijakortin voi tilata vasta 5. elokuuta alkaen edellyttäen että jäsenyystietosi ovat päivittyneet. Samoin lukuvuositarroja 2020-2021 saa vasta elokuussa. Lukuvuositarra 2019-2020 on voimassa syyskuun loppuun saakka. 

Lukuvuoden alettua pyrimme avaamaan palvelupisteet normaalisti, jolloin opiskelijakortit ja lukuvuositarrat saa palvelupisteiltämme (lukuvuositarrat myös opintotoimistosta). Kiinnitämme erityistä huomioita jonotuskäytänteisiin ja ohjeistuksiin palvelupisteillä. Syksyn aikanakin postitamme sinulle tarvittaessa opiskelijakortin ja lukuvuositarran ylläolevilla ohjeilla (jos kuulut esimerkiksi riskiryhmään).