Osallistu opiskelijoiden puoliväliriihikampanjaan!

Tampereen ylioppilaskunnan puoliväliriihikampanja kutsuu kaikki opiskelijat ja opiskelijajärjestöt mukaan kirjoittamaan kantaaottavia sähköpostiviestejä Pirkanmaan kansanedustajille! Puoliväliriihen alla 14.-22.4. toteutettavassa kampanjassa tarkoituksena on vaatia päättäjiltä panostuksia opiskelijoiden mielenterveyteen, toimeentuloon ja korkeakoulutuksen rahoitukseen.

Kampanjaan osallistuminen 

Jokainen kampanjaan osallistuva valitsee yhden tai useamman kansanedustajan, jolle jakaa tarinansa: kertoo omista huolistaan, unelmoi paremmasta tulevaisuudesta ja kannustaa poliitikkoja päätöksiin. Sähköpostiviestin tarkoituksena on muistuttaa päättäjiä siitä, että opiskelijat ovat kärsineet koronakriisistä kaikkein eniten ja viimeistään nyt on aika puuttua asiaan. Opiskelijoiden ahdinkoa ei ratkota pelkästään “koittakaa vaan jaksaa” -tsemppiviesteillä, vaan aidoilla oikeilla panostuksilla koulutukseen ja hyvinvointiin!

TREYn puoliväliriihikampanjan materiaalit löytyvät TREYn materiaalipankista, joka on Google Drive ympäristössä. Materiaalipankista löydät kaiken olennaisen sähköpostiviestin kirjoittamista varten. Voit myös lähettää valmiiseen pohjaan kirjoitetun viestin. TREYn Google Drive materiaalipankin linkki.

Some osana kampanjaa 

Kerro osallistumisesta kampanjaan sosiaalisessa mediassa, jotta opiskelijoille tärkeä viesti saavuttaa mahdollisimman monen. Tehdään osallistumisesta näkyvää, jotta mahdollisimman moni opiskelija lähettää oman viestinsä kansanedustajille. Viestin jakaminen kertoo sen, että asia on tärkeä tamperelaiselle opiskelijayhteisölle. 

Kampanjan näkyvyyden takaamiseksi toivomme, että jaat oman viestisi tai tärkeimmän sanomasi tägäten Instagramissa @treytampere ja #meopiskelijat #puoliväliriihi. Voit jakaa viestisi myös esimerkiksi Twitterissä tai Facebookissa samoilla aihetunnisteilla. Haasta myös kaverisi mukaan!

Tsemppiviestit eivät enää riitä. Nyt tarvitaan oikeita panostuksia koulutukseen ja hyvinvointiin.