Osallistu ylioppilaskunnan ensi vuoden toiminnan suunnitteluun!

Sinulla on nyt mahtava mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, mihin meillä ylioppilaskunnassa erityisesti keskitytään ensi vuonna 2021!

Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Ensi vuoden toiminnan suunnittelu on nyt aloitettu ja haluamme juuri sinun kertovan, mitä kaikkea ylioppilaskunnassa voitaisiin tehdä ensi vuonna! Toivomme ehdotuksia myös ensi vuoden talouden painopisteisiin ja tapahtumakalenteriin.

Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on keskitytty muun muassa yhteisön kehittämiseen, viestinnän ja koulutuksen saavutettavuuteen, kaupunkivaikuttamiseen ja maksuttomaan koulutukseen. Tutustu kuluvan vuoden dokumentteihin:

Tällä Jotform-lomakkeella kaikki yhteisön jäsenet voivat kantaa kortensa kekoon ja jättää aloitteita ensi vuoden toimintasuunnitelma- ja talousarviotyöhön! Aloitteita kerätään 29.6.-9.8. Edustajisto hyväksyy vuoden 2021 toimintaa ohjaavat dokumentit kokouksessaan 25.11.2020.