Osallistu ylioppilaskunnan vuoden 2024 toiminnan suunnitteluun!

Haluatko vaikuttaa siihen, mihin ylioppilaskunnassa keskitytään vuonna 2024? Nyt on mahdollisuutesi! Ehdota, mihin teemoihin meidän pitäisi keskittyä ensi vuonna, tai vaikkapa millaisia tapahtumia voisimme järjestää!

Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Ensi vuoden toiminnan suunnittelu käynnistyy toden teolla nyt elokuussa, ja haluamme juuri sinun kertovan, mihin meidän tulisi erityisesti keskittyä ensi vuonna! Toivomme ehdotuksia myös ensi vuoden talouden painopisteisiin ja tapahtumakalenteriin!

Toimintasuunnitelman lisäksi TREYssä tehdään paljon vuodesta toiseen samankaltaisena pysyvää työtä, jota kutsutaan jatkuvaksi toiminnaksi. Voit tutustua jatkuvan toiminnan kuvaukseen TREYn nettisivuilla. Vaikka ideasi ei päätyisi toimintasuunnitelmaan, voimme silti huomioida sen päivittäisessä työssämme!

Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on keskitytty muun muassa eduskuntavaaleihin, opiskelijajärjestöjen kouluttamiseen, vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen ja erilaisiin paikallisiin edunvalvontateemoihin! Tutustu kuluvan vuoden dokumentteihin Ohjaavat dokumentit -sivullamme.

Jätä ideasi koskien ensi vuoden toimintaa tällä Microsoft-lomakkeella 20.8.2023 mennessä! Toimintasuunnitelmaluonnos tulee yhteisön kommenteille lokakuussa, ja edustajisto hyväksyy vuoden 2024 toimintaa ohjaavat dokumentit syyskokouksessaan marraskuun lopulla.