Rakkaudesta lajiin – Tapahtumavastaavan kiitos

Kuten varmaan moni on huomannut, on TREYn hallitukseen avattu elokuun alussa täydennyshaku. Tästä saa syyttää allekirjoittanutta, sillä siirryin uusiin haasteisiin Espooseen ja näin ollen joudun haikein fiiliksin hakemaan edustajistolta vapautusta hallitusvastuista. Haluan kuitenkin kertoa vielä omin sanoin teille mitä tämä upea vuosi uudessa ylioppilaskunnassa on pitänyt sisällään, mitä loppuvuosi tuo tullessaan ja miksi juuri sinun pitäisi hakea hallitukseen. 

Tapahtumasektorilla päivät ja kuukaudet ailahtelevat työtaakaltaan ylös ja alas kuin aallokossa. Joskus on vähän rauhallisempaa ja joskus painetaan pitkää päivää rakkaudesta lajiin. Kevään piti kiireisenä Laskiaisrieha, Wapputirehtöörien rekry, Wappu ja Kollektiivin käynnistäminen. Kollektiivi on lähtenyt hienosti käyntiin ja meillä on ihan mahtava vapaaehtoisporukka tekemässä syksyn tapahtumia koko jäsenistölle. Lisäksi viikkoihin on mahtunut muita hallitustehtäviä, kuten aamukouluja, kokouksia, sekä tapaamisia yliopiston ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Syksyllä on luvassa monenlaista ohjelmaa, kuten lukuvuoden avajaiset, Fuksisuunnistus ja ensimmäiset vuosijuhlat. Lisäksi seuraavan vuoden Wapun valmistelut aloitetaan jo syksyllä. Tapahtumasektorilla pääset tekemään ja kehittämään kaikkea näitä. Kaduilla myös puhutaan että Tamkon kanssa on suunnitteilla jotain suurta (pysykää kuulolla).

Juuri nyt tapahtumasektorilla ja hallituksessa pääsee todellakin luomaan uutta, sillä mitään ei oteta uudessa ylioppilaskunnassa tarjottuna. Kaikkia päätöksiä ja niiden vaikutuksia vuosien päähän mietitään alusta asti. Tapahtumien kanssa pääsee myös olemaan luova ja toteuttamaan villeimpiäkin ideoitaan. TREY yhteisö on saanut hyvän alun, mutta ei ole valmis. Se vaatii vuosien työn ja juuri sinulla on mahdollisuus nyt päästä rakentamaan yhteisöämme oikeaan suuntaan.

Vuosi on ollut tähänastisista elämäni opettavaisin ja paras. Enkä edes yritä huijata, sillä olen todellakin päässyt kasvamaan ihan mahtavassa porukassa. Sydän läikkyy kun mietin meidän hallitusta, sitä poikkitieteellisyyttä ja yhdessä samaan suuntaan menemistä. Vaikka emme ole olleet kaikesta samaa mieltä, on silti kaikilla ollut yhteinen päämäärä ja se on tämän ylioppilaskunnan eteenpäin vieminen. Koko toimisto on saanut minut päivittäin hämmästelemään suurta intohimoa ja asiantuntijuutta, mitä jokaisella sektorilla löytyy. Olen päässyt vuoden mittaan haastamaan omia ajatuksiani, näkemään asioita monista eri näkökulmista ja oppinut neuvottelutaitoja. Nämä ovat vain murto-osa monista opituista taidoista joista olen erittäin kiitollinen.

TREY on saavuttanut ensimmäisenä vuonnaan jo paljon. Yhdessä tekemisen meininki on ollut mukana alusta asti. Tämä yhteisö on minulle rakas ja toivon että olen voinut jotain sille antaa takaisin. Hetkinen, tämän aiheena piti olla uuden hallituslaisen rekry, mutta tämä muuttuikin vahingossa samalla kiitoskirjeeksi. Joitakin asioita on vain vaikea pukea sanoiksi, ne täytyy kokea itse.

Rakkaudella kiittäen kuluneesta vuodesta ja kannustaen kaikkia hakemaan maailman parhaaseen tehtävään,

Eevuli

Ikuinen TREYläinen


Lue lisää hallituksen täydennyshausta täältä ja hae!