TREYn hallitusta täydennetään yhdellä jäsenellä alkusyksystä! Nyt on sinun mahdollisuutesi!

Kiinnostaako sinua toiminta ylioppilaskunnan hallituksessa, etkä malttaisi odottaa vuoden loppuun, jolloin vuoden 2020 hallitus valitaan? Ei hätää, nimittäin sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä jo tämän vuoden hallitukseen ja osaksi TREYn ensimmäisen vuoden toteuttamista!

TREYn hallitusta täydennetään yhdellä (1) jäsenellä edustajiston kokouksessa maanantaina 2.9.2019. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa Tampereen ylioppilaskunnan jäsen.

Ylioppilaskunnan hallitus

Ylioppilaskunnan hallinto- ja toimeenpanovaltaa käyttää edustajiston valitsema hallitus, jonka toimikausi on kalenterivuosi. Täydennyshaussa valittavan hallituksen jäsenen toimikausi on valinnasta vuoden loppuun eli 2.9.-31.12.2019.

Ylioppilaskunnan hallitus tekee pitkäjänteistä opiskelijavaikuttamista, pyörittää ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa ja vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta. Hallitus käyttää yleistä toimeenpanovaltaa ylioppilaskunnan sääntöjen ja edustajiston päätösten asettamissa rajoissa sekä edustaa ylioppilaskuntaa niin jäsenistön, järjestöjen kuin ulkoisten sidosryhmien suuntaan. Kaikesta toiminnastaan hallitus vastaa edustajistolle.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja enintään 11 jäsentä. Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat. Ylioppilaskunnassa on toimintasektoreita tapahtumista koulutuspolitiikkaan ja viestinnästä kansainvälisten asioiden kautta sosiaalipolitiikkaan. Hallituksen jäsenet työskentelevät yhdessä ylioppilaskunnan asiantuntijoiden kanssa. Suuri osa hallituksen työskentelystä on sektoreista huolimatta yhdessä tekemistä ja ylioppilaskunnan toiminnan kehittämistä. Täydennyshaussa hakijan eduksi katsotaan kiinnostus tapahtumien järjestämistä, vapaaehtoisten koordinointia ja yhteisöllisyyden sekä liikuntaedunvalvonnan kehittämistä kohtaan.

Hakeminen

Ennen 26. elokuuta hakeneiden hakemukset on julkaistu täällä. Voit myös hakea tämän jälkeenkin ilmoittamalla asian edustajiston kokouksessa 2. syyskuuta, jossa valinta myös tehdään.

Hallitustyöskentely alkaa välittömästi edustajiston 2.9. kokouksen jälkeen. Valitulle järjestetään perehdytys työnkuvaan ja ylioppilaskunnan toimintaan. Valitulle tarjotaan työpuhelin, -liittymä ja -tietokone sekä oma työpiste TREYn toimistolla Rakennustalon L-siivessä Hervannan kampuksella.

Hakemalla saat mahdollisuuden päästä osaksi yli 20 hengen mahtavaa ja monipuolista työyhteisöä ja päästä rakentamaan ylioppilaskuntaa meille opiskelijoille!

Lisätietoja hakemisesta: Pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854) ja edustajiston puheenjohtaja Veli-Matti Korpelainen (veli-matti.korpelainen@tuni.fi).