Supersankari haut jatkuvat – lisää halloped-paikkoja avoinna!!

Etsimme nyt hallinnon opiskelijaedustajia eli tuttavallisemmin hallopedeja Tampereen yliopiston konsistoriin, koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon sekä tiedekuntaneuvostoihin. Hallopedina pääset mukaan supersankareidemme joukkoon vaikuttamaan yliopiston toimintaan. Hallopedin tehtävissä ei tarvitse olla kulmakunnan kovin kopo ja supervoimaksi riittää motivaatio vaikuttaa yliopiston asioihin ja opiskelijoiden asemaan.

Täydennyshaku on auki 17.10.2023 asti! Etsinnässä olevien hallopedien määrät, hakukuulutukset sekä linkit hakulomakkeille löytyvät TREYn uudistetulta Hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta Avoimet haut -kohdasta.

Lisätietoa voit myös aina kysyä TREYn kopoasiantuntijalta Tiialta. Tiian yhteystiedot löydät TREYn Yhteystiedot-sivulta.


Mikä on halloped?

Halloped on opiskelijaedustaja hallinnon toimielimessä. Hallopedina pääset osallistumaan toimielimen kokouksiin, vaikuttamaan joko oman tiedekuntasi tai koko yliopiston laajuisiin asioihin ja opit paljon niin hallinnossa toimimisesta kuin edunvalvonta työstä. Hallopedit ovat tärkeä osa yliopiston toimintaa, sillä he toimivat opiskelijoiden äänenä päätöksenteossa sekä valmistelutyössä. Lisätietoa toimielimistä löydät nykyisten hallopedien listauksesta TREYn hallinnon opiskelijaedustajat -sivulta.

Lisätietoa löydät myös TREYn materiaalipankissa (GoogleDrive) olevista toimielinten esittelyvideoista, joissa hallopedit itse kertovat mitä ovat päässeet tekemään. Materiaalipankista löytyy parikin videota liittyen tiedekuntaneuvostoihin.

Mitä muuta kuin kokemusta tästä sitten saa?

Hallopedit voivat hakea aktiivisesta toiminnastaan opintopisteitä ja kokouksiin osallistumisesta maksetaan myös kokouspalkkiota.

Pitääkö viettää kaikki aika halloped-jutuissa?

Halloped-työ vie noin kerran kuussa olevan kokouksen ja siihen valmistautumisen verran aikaa. Tämän lisäksi hallopedit ovat tervetulleita TREYn kopomiitteihin, kuten Kupilliselle kopoa ja pyrimme järjestämään myös jonkinlaisia virkistäytymisiä ja rennompia tapaamisia ajoittain.