Täyttä päätä uusiin seikkailuihin

Vajaa kolme viikkoa on tässä nyt harjoiteltu tapahtumavastaavana olemista. Kesken vuoden suoraan syvään päähän hyppääminen on ollut vähintäänkin stressaavaa, mutta mielestäni olen suoriutunut siitä hienosti! Tässä vaiheessa en kylliksi voi edes kiittää niitä ihmisiä, joiden kanssa olen mukana tässä mahtavassa hommassa joka päivä. Kaikki kasvot tapahtumissa ja koulun käytävillä muistuttavat, miksi tätä haluan tehdä – opiskelijoiden yhteisö Tampereella toimii kaikenlaisten tyyppien yhdistäjänä! (Onko TREY uusi Nokia?)

Hommassa erityisen palkitsevaa on nähdä, miten oman tekemisen tulos kantaa myös pidemmälle kuin Pikku G:n keikalle tai Fuksisuunnistuksen palkintojenjakoon. Hommani ei ole vain yksittäisten tapahtumien järjestämistä, vaan muun muassa myös ihmisiin tutustumista! Kun satunnaiset fuksit tulevat kysymään, miten voisi päästä TREYn hallitukseen, tuntuu siltä, että asioita on tänä syksynä tehty oikein. Tuutorointi ja jokapäiväinen järjestöjen toiminta ovat avainasemassa fuksien kotouttamisessa, ja nämä vaikuttavat onnistuneen hyvin! Tämän lukuvuoden ensimmäisinä viikkoina on monilla tuntunut olevan tosi aito ja innostunut meininki.

 

Minulla ei ensimmäisenä opiskeluvuonnani 2016 ollut vielä hajuakaan uudesta yliopistosta tai ylioppilaskunnasta, mutta jo silloin minulle oli selkeää, että haluan tehdä hommia meidän opiskelijoiden hyväksi. Ponnistaminen omasta järjestöstä (OKA<3) edustajiston toimintaan ja sieltä TREYn Wapputirehtööriksi on ollut yllättävän yksinkertainen reitti siinä mielessä, että kellä tahansa treyläisellä on siihen mahdollisuus. Ei tarvitse tuntea ”oikeita henkilöitä”, jotta kiinnostus yhteisöön ja opiskelijavaikuttamiseen voi viedä Sinutkin mihin tahansa ylioppilaskunnassamme.

Monipuolinen järjestötoiminta antaa puitteet löytää uusia taitoja, harrastuksia, ihmisiä ja vaikuttamisen keinoja. Joten, satunnaiset fuksit, lähtekää aktiivisesti mukaan toimintaan ja löytäkää uusia tyyppejä, kokemuksia ja seikkailuita! Näillä eväillä on helppo lähteä harjoittelemaan kaikenlaisia tilanteita, jossa on tilaisuus hypätä suoraan syvään päätyyn. Olen siitä ylpeä, että uskalsin itse tehdä tämän.

ps. TREYn tapahtumajaosto Kollektiivin haku ensi vuodelle aukeaa myöhemmin syksyllä, pidä silmät ja korvat auki!

-Liisa