Toiminta-avustushaku järjestöille 3.4.-4.5.2023

TREY tukee yhdistysasemassa olevia yhdistyksiä taloudellisesti myöntämällä toiminta-avustuksia kerran vuodessa. Vuonna 2023 avustusbudjetti on yhteensä 81 000 euroa. Lisäksi Ylioppilastalosäätiö jakaa 30 000 euroa omaa avustustaan TREYn tukien yhteydessä. Avustuksia myönnetään kriteerien perusteella, jotka on hyväksytty edellisen vuoden lopulla. Kriteerit vuodelle 2023 löytyvät TREYn nettisivuilta Avustukset-osiosta.

Toiminta-avustuksen hakuaika on 3.4.–4.5.2023. Päätökset toiminta-avustuksista tehdään 8. kesäkuuta mennessä, ja avustukset maksetaan järjestöille viimeistään 30. kesäkuuta.

Tukea voivat hakea vain TREYn yhdistysasemassa olevat järjestöt. Yhdistysasemaa voi hakea 11.4. asti tällä Microsoft Forms -lomakkeella. Yhdistysaseman myöntämisen kriteerit löytyvät TREYn yhdistysohjesäännöstä.

Kaikki Tampereen ylioppilaskunnan yhdistysasemassa olevat yhdistykset voivat hakea molempia tai toista toiminta-avustuksen osista. Ylimääräistä – Ylioppilastalosäätiön myöntämää – avustusta voi hakea, mikäli järjestö on hakenut jompaakumpaa tai molempia toiminta-avustuksen osia.

Toiminta-avustuksia haetaan Microsoft Forms -lomakkeella, jonka löytää myös TREYn nettisivuilta.

Toiminta-avustuksiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä järjestösektoriin osoitteessa jarjesto@trey.fi tai suoraan järjestöasiantuntija Yeti Kakkoon, yeti.kakko@trey.fi.