Toiminta-avustushaku järjestöille 4.4.-6.5.2022

TREY tukee yhdistysasemassa olevia yhdistyksiä taloudellisesti myöntämällä toiminta-avustuksia kerran vuodessa. Vuonna 2022 avustusbudjetti on yhteensä 70 000 euroa, ja lisäksi Ylioppilastalosäätiö jakaa 30 000 euroa omaa avustustaan TREYn tukien yhteydessä. Avustuksia myönnetään kriteerien perusteella, jotka on hyväksytty edellisen vuoden lopulla. Kriteerit vuodelle 2022 löytyvät TREYn nettisivuilta.

Toiminta-avustuksen hakuaika ja yhdistysilmoituksen täyttöaika on 4.4.–6.5.2022. Päätökset toiminta-avustuksista tehdään 6.6. mennessä ja avustukset maksetaan järjestöille viimeistään 6. heinäkuuta.

Kaikkien ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tulee jättää yhdistysilmoitus joka vuosi. Lisäksi kaikki Tampereen ylioppilaskunnan yhdistysasemassa olevat yhdistykset voivat hakea molempia tai toista toiminta-avustuksen osista. Lisäksi kaikilla yhdistyksillä on mahdollisuus hakea ylioppilastalosäätiön avustusta, mikäli ovat hakeneet jompaakumpaa tai molempia toiminta-avustuksen osia.

Toiminta-avustuksia haetaan Tahlo järjestelmässä osoitteessa tahlo.trey.fiOhjeet järjestöille ovat saatavilla materiaalipankissa Google Drivessä.

Toiminta-avustuksiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä järjestösektoriin osoitteessa jarjesto@trey.fi tai suoraan järjestöasiantuntijaan. Järjestöasiantuntijan yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.