TREY esittää Mirva Pekkolaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023!

TREYn edustajisto on tänään 23. elokuuta kokouksessaan päättänyt esittää TREYn hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa Mirva Pekkolaa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitukseen vuodelle 2023.

Pekkola, 27, opiskelee tietojenkäsittelytieteen tutkinto-ohjelmassa 4. vuotta ja on toiminut muun muassa ainejärjestönsä hallituksessa koulutuspoliittisena ja sosiaalipoliittisena vastaavana. 

“Tulevana vuonna SYL:on fokus tulee olemaan eduskuntavaaleissa sekä hallitusohjelmaan vaikuttamisessa. Tahdon olla mukana turvaamassa opiskelijan parempaa huomista. Opiskelijalla tulee arjessaan olla edellytykset ihmisarvoiseen elämään niin toimeentulon kuin terveydenhuoltopalveluiden saatavuuden osalta. Isossa kuvassa on myös edelleen merkityksellistä tehdä pitkäjänteistä työtä korkeakoulutuksen saavutettavuuden ja maksuttomuuden eteen”, linjaa Pekkola.

Kuva nuoresta naisesta edestäpäin otettuna

SYL valitsee ensi vuoden toimijat liittokokouksessaan Espoossa 18.–19. marraskuuta. SYL edustaa valtakunnallisella tasolla Suomen yliopisto-opiskelijoita ja ajaa heidän etujaan. TREYtä liittokokouksessa edustaa delegaatio, jolla on käytössään 18 ääntä.