TREY esittää Tuomas Karvosta Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2022

TREYn edustajisto on kokouksessaan 26.8. päättänyt esittää TREYn hallituksen koulutuspoliittista vastaavaa Tuomas Karvosta Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitukseen vuodelle 2022. Karvonen, 25, on kansainvälisen politiikan ja taloustieteen maisteriopiskelija. Hän on kokenut opiskelijavaikuttaja ja järjestöaktiivi. Erilaisia luottamustehtäviä Karvonen on hoitanut esimerkiksi ainejärjestössään, Eurooppanuorissa ja YK-liitossa.

TREYn SYL-ehdokas Tuomas Karvonen

“Kuten kesällä valmistuneessa korkeakoulutuksen saavutettavuussuunnitelmassa kuvataan, yliopistokoulutus ei ole Suomessa kaikille yhdenvertaisesti saavutettavissa. Opiskelijaliikkeessä haluan edistää ennen kaikkea eriarvoisuuden vähentymistä ja koulutuksen saavutettavuutta. Tahdon vaikuttaa siihen, että jokaisella ihmisellä on edellytykset elää hyvää ja täyttymyksellistä elämää omista lähtökohdistaan riippumatta”, linjasi Karvonen puheenvuorossaan edustajiston kokouksessa.

SYL valitsee ensi vuoden toimijat liittokokouksessaan Espoossa 19.11.-20.11. SYL edustaa valtakunnallisella tasolla Suomen yliopisto-opiskelijoita ja ajaa heidän etujaan. TREYtä liittokokouksessa edustaa delegaatio, jolla on käytössään 18 ääntä.