TREYn linjapaperin päivitys etenee!

TREYn linjapaperi on ylioppilaskunnan vaikuttamistyötä ohjaava dokumentti, jossa määritellään ylioppilaskunnan poliittiset tavoitteet ja vaikuttamistyön linjat. Linjapaperi ohjaa ylioppilaskunnan hallituksen ja työntekijöiden päivittäistä edunvalvontatyötä ja päätöksentekoa sekä edustajiston toimintaa. Edustajisto tulee käsittelemään ja hyväksymään linjapaperin kokouksessaan 28. huhtikuuta.

Hallitus on käsitellyt valmistelemaansa linjapaperiluonnosta ja hyväksynyt luonnoksen kokouksessaan tänään 31. maaliskuuta. Seuraavaksi linjapaperiluonnos siirtyy edustajiston kommentoitavaksi. Edustajisto tulee perehtymään tähän luonnokseen seuraavien viikkojen aikana, minkä jälkeen edustajisto tulee keskustelemaan linjapaperista iltakoulussaan 19. maaliskuuta. Hallitus muokkaa tämän keskustelun pohjalta linjapaperista uuden version, jota se esittää edustajistolle hyväksyttäväksi kokouksessaan 22. huhtikuuta. TREYn uusi linjapaperi astuu voimaan edustajiston käsiteltyä ja hyväksyttyä sen.

Tänään edustajistolle tutustuttavaksi annettu linjapaperiluonnos löytyy TREYn nettisivujen mediakirjastosta (.pdf, 274 kt). Linjapaperi on kommenttikierroksella saatavilla ainoastaan suomeksi. Jos sinulla on kysyttävää linjapaperiluonnoksen sisällöistä ja et osaa suomea, voit olla yhteydessä kv@trey.fi. Jos haluat vaikuttaa linjapaperin sisältöihin, voit olla yhteydessä edustajistoon sen puheenjohtajiston kautta (Nelly Kivinen, edustajiston puheenjohtaja, epj@trey.fi).

Lisätietoja linjapaperiprosessista antaa TREYn pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi).