TREYn uusia työntekjöitä syksyllä 2021!

TREYllä on nyt syksyn aikana aloittanut liuta uusia työntekijöitä, joten esitelläänpä heidät!

Oke Rouhe

Oke aloitti TREYn uutena talouspäällikkönä elokuussa. Okella on pitkän linjan kokemus monista taloushallinnon tehtävistä, ja hän on jatkanut huolellista linjaa TREYn talouden hoidossa. Tervetuloa!

 

 

Jenna Rantanen

Jenna aloittaa työnsä uutena koulutuspolitiikan ja kansainvälisten asioiden asiantuntijana vuodenvaihteen jälkeen. Jenna on opiskellut elinikäistä oppimista ja kasvatusta ja saattaa olla joillekin tuttu kasvo toimittuaan TREYn hallituksessa 2019 koulutuspolitiikan parissa. Tervetuloa takaisin!

 

 

Nikke Sillanpää, Visiirin toimitusharjoittelija

Nikke toimi tänä syksynä ylioppilasmedia Visiirin toimitusharjoittelijana. Nikke on kolmannen vuoden journalistiikan opiskelija. Visiirissä hän on kunnostautunut etenkin kulttuuriaiheisten juttujen kirjoittajana. Kiitos Nikelle työpanoksesta Visiirin toimituksessa!

 

 

Elli Juola

Elli toimi TREYllä kääntäjäharjoittelijana tämän syksyn. Elli on viidennen vuoden englannin kielen ja kääntämisen opiskelija. Kaksikielisyydestä huolehtiminen on TREYssä tärkeä arvo, joten kiitos Ellille tärkeästä työstä yhteisömme kansainvälisten opiskelijoiden osallisuuden ylläpitämisessä!

 

 

Sami Harmaala, myyntikoordinaattorin sijainen

Sami toimii vakituisen myyntikoordinaattorimme Mari Sillanpään sijaisena ensi kesään asit. Sami on toisen vuoden tietotekniikan opiskelija Hervannasta ja on kartuttanut myyntiosaamista esimerkiksi kotikiltansa TiTen toiminnassa. Tervetuloa myös Sami!

 

 

Tuulia Laakso

Tuulia aloittaa vuodenvaihteen jälkeen järjestöasiantuntijamme Mikael Lehtosen sijaisena, ja toimii tehtävässä kevään ajan. Tuulia on biotekniikan opiskelija Hervannasta ja toiminut tässä samassa tehtävässä Mikaelin edeltäjänä vuosina 2018-2020. Tervetuloa takaisin!