TREYn wapputirehtöörit on valittu!

Ylioppilaskunnan ensimmäiseen ja tähän mennessä parhaaseen Wappuun on aikaa 56 päivää! Tampereen isointa Wappua tekevät wapputirehtöörit, jotka on nyt valittu! Hakijat olivat kovia, ja lopulta tirehtööritiimiin valittiin Nico Ylirönni, Anton Kauppila ja Liisa Äijälä. Päästetään tuoreet wapputirehtöörit esittäytymään:

”Heips! Olen Nico Ylirönni, 4 vsk. tietojohtamisen opiskelija Hervannasta. Fiilikset on erittäin hyvät, kerkesi jo hieman jännittämään tämä valinta ja oon törkeen iloinen, että pääsee luomaan koko Tampereen yliopiston Wappua. Luotto tiimiin on erittäin kova ja toivon, että saamme luotua mieluisan Wapun Tampereelle. Älkää panikoiko, Wappu tulee, suurempana kuin koskaan!”

”Moi! Nimeni on Anton Kauppila, 23-vuotias tamperelainen hallintotieteiden opiskelija. Wappuhan on opiskelijan parasta aikaa ja nyt aletaan rakentamaan Tampereen parasta Wappua. Odotukset tulevasta keväästä ovat korkeat ja uskon, että saamme varmasti aikaiseksi paljon hyviä hetkiä Tampereen opiskelijoille. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja osallistua aktiivisesti Wapun tapahtumiin, jotta ei jää mistään paitsi!”

”Heippa! Oon Liisa Äijälä, kolmannen vuoden okalainen eli luokanopettajaopiskelija. Oon ollu mukana jo monessa niin ainejärjestö- ku ylioppilaskuntakentälläkin! Mulla on optimistiset odotukset Wapun suhteen ja toivottavasti saadaan paljon porukkaa mukaan viettämään tätä ensimmäistä uuden yhteisön tamperelaista opiskelijawappua. Innostus tähän duuniin on sanoinkuvaamatonta ja mahtavalla tiimillä tehdään kaikkea hienoa teille jäsenille!”

Toivotamme wapputirehtöörit lämpimästi tervetulleiksi tiimiin! Wapputirehtöörien lisäksi puikoissa häärii TREYn hallituksen tapahtumavastaava Eeva Ylimäki. Wappua juhlitaan wappuviikoilla 15.4.-1.5. ja mukana on tapahtumia niin TREYltä kuin järjestöiltä. Wappu tulee näkymään kaikilla kampuksilla ja tarjoaa tekemistä jokaiselle. Stay tuned!