Tule nakkeilemaan TREYn kolmansille vuosijuhlille!

TREYn kolmansia vuosijuhlia ja sillistä vietetään 16.-17. lokakuuta, eivätkä vuosijuhlat onnistu ilman vapaaehtoisten eli nakkilaisten apua! Nakkeilu tapahtumissa on arvokasta ja antoisaa työtä, josta myös palkitaan. Fuksit saattavat myös ansaita nakkeilusta fuksipisteitä oman järjestönsä fuksipassiin. Nakkeiluun ei tarvitse aiempaa kokemusta, sillä tehtäviin saa perehdytyksen ja ohjauksen!

Nakkilaiset toimivat esimerkiksi cocktail-tilaisuudessa ottaen vastaan lahjoja ja huolehtien juomatarjoilusta, toimivat pääjuhlassa narikassa ja auttavat juhlapaikan muissa järjestelyissä. Silliksellä tehtäviin saattaa kuulua esimerkiksi saunan ja paljun lämmittämistä, juhlapaikan koristelua ja siivoamista, sekä ruokatarjoilun ylläpitoa. Myös kuskinakkiin tarvitaan muutamia ajokortillisia. Ja jos intoa riittää, pääset käyttämään luovuuttasi vaikkapa sillispaikan koristelussa tai ohjelmanumeroiden suunnittelussa!

Yksi nakkivuoro kestää n. 3-6 tuntia, ja vuoroja voi halutessaan ottaa useamman. Ilmoittautumislomakkeessa voit kertoa tarkemmin, mihin nakkivuoroihin olet käytettävissä. Huomioi, että vuorojen aikataulut ja niihin sisältävät tehtävät saattavat vielä päivittyä johtuen monista tekijöistä, kuten sen hetkisistä ravintolarajoituksista.

Nakkeilutehtävät suoritetaan yhdessä porukalla, nakkilaisilla on koko tapahtuman ajan yhteyshenkilö ja paikalla on myös kokeneempia nakkilaisia ohjaamassa. Nakkilaisille pidetään myös infotilaisuus vuosijuhlia edeltävällä viikolla. Nakkiin voi siis tulla luottavaisin mielin!

Nakkeilu on oiva tilaisuus päästä osaksi juhlahumua tapahtuman kulisseista käsin sekä tutustua poikkitieteellisesti uusiin ihmisiin! Samalla saa myös erinomaista kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Nakkilaisille järjestetään ruokailut nakkivuoron ajaksi sekä myöhemmin syksyllä palkkioilta, jonka ohjelman nakkilaiset saavat yhdessä päättää.

Valitsemme nakkilaiset ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta saatamme tehdä poikkeuksia, jotta mukaan saadaan riittävästi myös kokeneempia nakkilaisia.

Ilmoittautuminen on auki 7.10. asti, eli toimi pian! Olemme hakeneisiin yhteydessä pian ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislinkki: https://form.jotform.com/212692777312056

 

Lisätietoja:

Hanna Vähävuori, @treyhanna, hanna.vahavuori@trey.fi

Hilla Mäkinen, @treyhilla, hilla.makinen@trey.fi

 

Kansikuva: Ariane Raschke