Vuoden 2022 Wapputiimi esittäytyy!

Vuoden 2022 Wapputiimi yhteiskuvassa.

Vuoden 2022 Suomen Suurimpaan Wappuun on enää 28 päivää! Wappua järjestää mitä mainioin Wapputiimi, jonka tekemät järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa, ja tavoitteena on järjestää hienoin Wappu ikinä! Wapputiimi koostuu kahdeksasta reippaasta järjestäjästä ja seuraavaksi pääsemme tutustumaan heihin hieman enemmän. Wapputiimissä toimii neljä TREYn edustajaa ja neljä Tampereen Teekkareiden edustajaa. Wapputirehtööreinä touhuavat Iiro Parhankangas, Reetamari Pesonen ja Elina Salovuori. Wappusihteereinä toimivat Eetu Hartikainen, Tea Mattila ja Elli Ruokonen. Kirsikoina kakun päällä tiimissä toimivat TREYn tapahtumavastaava Paavo Keski-Orvola ja Tampereen Teekkarien kulttuurimestari Josefiina Aitalaakso. Estradi on teidän!

”Moro! Meikä on Iiro, neljännen vuoden energiateekkari. Oon superonnellinen, että pääsin Wappuhommiin, koska halusin antaa tälle yhteisölle takaisin osan kaikesta siitä ihanasta mitä oon itse saanut. Lähtekää tekin avoimin mielin tekemään ja kokemaan Wapun henkeä, se on parasta mitä voi haalarit jalassa tehdä!”

”Moiksu! Mä oon Reetamari, mutta mut tunnetaan paremmin mun lempinimellä Reettis. Oon toisen vuoden Iltakoululainen ja hain wapputirehtööriksi, koska rakastan järjestää tapahtumia sekä elää opiskelijaelämää. Olen enemmän kuin täpinöissäni tulevasta keväästä ja lähielämän jatkumisesta. Tehdään tästä meille kaikille Wappu!”

”Moikka! Mä oon Elina, viidennen vuoden lexicalainen ja superinnokkaana mukana järjestämässä kaikille ihanaa Wappua! Halusin että kaikki saisi yhtä upeita muistoja opiskelijatapahtumista kuin mulla on ja siksi halusin lähteä Wapputirehtööriksi. Kaipuu takasin tapahtumiin ja opiskelijaelämään on ollut kova ja en malta oottaa että päästään taas kokemaan mahtavia hetkiä tapahtumissa. Wappu on ihmisen parasta aikaa!”

”Morjesta! Olen Paavo Keski-Orvola, 4 vsk tietojenkäsittelytieteiden opiskelija. Tänä vuonna toimin TREYssä hallituksen jäsenenä ja tapahtuma ja jäsenpalveluvastaavana. Fiilikset Wapun vääntämisestä on oikein hyvät. Meillä on ihan älyttömän mukava tiimi ja hommat edistyvät mainiosti. Hommat ovat hanskassa ja hanskat ovat kädessä. Wappu is coming.”

”Helou! Mä oon Jossu, ja toimin tämän vuoden Tampereen Teekkarien kulttuurimestarina. Opintoja takana nyt vajaa nelisen vuotta, ekat kolme vuotta energiatekniikan parissa ja viime syksystä lähtien oon opiskellut tietojohtamista. Wappu alkaa uhkaavasti lähestyä ja hommaa alkaa olemaan lautasella jo melko paljon, mutta oon silti kyllä huippuilonen että näihin hommiin oon päässyt! Tavoitteena tietenkin, että tän vuoden Wappu on suurempi ja näkyvämpi kun koskaan!”

”Hellou! Nimi on Tea ja oon neljännen vuoden tutalainen. Ihan huippua olla mukana järkkäilemässä koko yliopistoyhteisölle Suomen Suurinta Wappua. Omat kokemukset Wapusta ja opiskelijaelämästä yleisestikin on antaneet enemmän kuin voisi toivoa, ja siksi kannustan kaikkia muitakin lähtemään avoimin mielin Wapun hulinoihin mukaan niin osallistujana kuin järjestäjänä. Nähdään Wappuna!”

”Moikka! Mä oon Elli ja opiskelen viidettä vuotta tietojohtamista. Wappu on itelle lemppariaikaa ja onkin upeeta, että pääsin osaks tekemään sitä. On ollu siistii päästä tekee tällä porukalla hommia jo nyt, en malta oottaa et mitä kaikkee vielä on tulossa. Oispa jo Wappu ja toivottavasti nähään tapahtumissa!”

”Terve! Oon Eetu, neljännen vuoden automaatioteekkari. Wappu on ihmisen parasta aikaa ja oonkin fuksista asti tienny et tätä on pakko päästä joskus järjestämään. Meillä on ihan mahtava tiimi kasassa ja Wapusta tulee varmasti myös sen näkönen (eli isoin suht hallittu mayhem pariin vuoteen). Toivon että kaikki teistä lähtee mukaan suorittamaan tai ainakin nauttimaan Wapusta. Nähdään tapahtumissa!”

Kiitos upeista esittelyistä, Wapputiimi! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi ja odotamme innolla, mitä Wappumeininkejä keksitte! Wappua juhlitaan 13.04.–01.05. ja mukana on tapahtumia niin TREYltä kuin järjestöiltäkin. Seuraa TREYn ja Suomen Suurimman Wapun viestintäkanavia, niin pysyt kärryillä tapahtumista! Nähdään Wappuna!