Wappu lähestyy!

Suomen suurin Wappu lähestyy jälleen kovaa vauhtia! Wapun teema ja tapahtumat julkistetaan Wappujulkkareissa 12. huhtikuuta klo 16 alkaen! Stay tuned!

Wapputitiimi

Tänä vuonna Wappua ovat tekemässä ylioppilaskunnan wapputirehtöörit Markus Halla-aho ja Jesse Varis yhdessä TREYn tapahtumavastaavan Hanna Vähävuoren kanssa! Päästetään heidät esittelemään itsensä:

TREYn Wapputiimi / TREY's Wappu team

Hanna: Tervehdys! Olen Hanna Vähävuori 25-vuotias hallintotieteiden opiskelija ja toimin tänä vuonna TREYn tapahtumavastaana. Wappu merkitsee mulle kevään aikaa, iloa ja juhlaa. Se on eräänlainen virstanpylväs, jonka jälkeen lukuvuosi loppuu ja siirrytään kesän viettoon. Wapulla on myös suuri opiskelijakulttuurillinen merkitys yhteisöllisyyden luojana. Hauska fakta minusta on, että olen pitänyt laiskiaista sylissä.

Markus: Moikka kaikille, oon tosiaan Markus Halla-aho ja toimin tänä vuonna yhtenä TREYn Wapputirehtööreistä! Opiskelen toista vuotta Hallintotieteitä ja tarkoitus olisi melkein ajallaan valmistua!!Tässä projektissa olen huomannut Wapun olevan koko korkeakouluyhteisölle tarkoitettu, matalan kynnyksen ja hyvän mielen tapahtumapaketti. Kaikki ovat tervetulleita viettämään Wappua juuri niin kuin itse haluavat!Hauskana faktana sanottakoon, että elämässä eniten kiinnostaa Yhdysvaltojen politiikka ja hallintojärjestelmät.

Jesse: Oon Jesse 5vsk Indecsiläinen. Vähän oon tämmönen hupiukko. Wapun merkitys itselleni? – Wappu on parasta mitä on. Ei lisättävää. Hassu fakta itsestäni – Jos painisin karhun kanssa niin häviäisin!

Lisäksi Wappua tekevät Tampereen Teekkarien kulttuurimestari Anniina Morelius ja Wappusihteerit Tuomas Tiura sekä Ville-Pekka Frantsi.

Wapun tapahtumat

Järjestöt ovat saaneet maaliskuun alussa sähköpostia wapputapahtumien ilmoittamisesta, ja wapputapahtumia voi ilmoittaa Wappukalenteriin 28.3. klo 23.59 asti! Yhteinen Wappu on sen näköinen, mitä siitä yhdessä teemme! Tapahtumien ilmoittaminen sekä kalenterin ja Teemunkierroksen ohjeet löytyvät ilmoittautumislinkistä!Koko Wapputiimi auttaa kaikkia järjestöjä mielellään Wappuun liittyvissä asioissa, joten jos mitä tahansa kysyttävää tulee, olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä TREYn tapahtumavastaavaan Hannaan Telegramissa @treyhanna tai sähköpostitse hanna.vahavuori@trey.fi!

Wapun tapahtumakalenteri julkaistaan Wappujulkkareissa!