Wappu tulee!

Suomen suurin Wappu lähestyy jo kovaa vauhtia! Wappu alkaa 15. huhtikuuta, ja Wapun teema ja tapahtumat julkistetaan Wappujulkkareissa 2. huhtikuuta! Stay tuned!

Wapputirehtöörit

 

Tänä vuonna Wappua ovat tekemässä ylioppilaskunnan wapputirehtöörit 5. vuosikurssin teknis-luonnontieteiden opiskelija Aapo Honkakunnas, 3. vuosikurssin tietotekniikan opiskelija Tuomas Hakala ja 3. vuosikurssin kauppatieteiden opiskelija Heidi Kärkkäinen yhdessä TREYn tapahtumavastaava Salla-Mari Palokarin kanssa. Lisäksi Wappua tekevät Tampereen Teekkarien Jenna Suoranta ja Laura Reuna.

Wapun tapahtumat

Järjestöt ovat saaneet helmikuussa sähköpostia Wapputapahtumien ilmoittamisesta. Järjestöt voivat ilmoittaa Wapputapahtumiaan 5.3. klo 23.59 asti tämän lomakkeen kautta. Wappukalenteriin hyväksytään vain tapahtumia, joihin kaikilla on mahdollisuus osallistua. Mikäli tapahtumanne pyrkii osaksi Wapun tapahtumakierrosta eli Teemunkierrosta se tulee myös olla mahdollista suorittaa alkoholittomasti. Jos Teemunkierroksen konsepti ei ole tuttu, käy lukemassa lisää TREYn nettisivuilta. Huomoithan, että sivun päivämäärät, läystäkkeen nouto- ja palautuspaikat sekä muut mainitut tapahtumat ovat viime vuodelta. Jos järjestöllä on vaikeuksia ilmoittaa Wapputapahtumasta deadlineen mennessä tai on kysyttävää Wappuun liittyen, voitte laittaa viestiä sähköpostilla salla-mari.palokari@trey.fi tai Telegramissa @treysalmari.