Suomen Suurin Wappu

Wappua on juhlittu jo keskiajalta lähtien, ja se on ollut keskeinen osa opiskelijakulttuuria jo useita vuosikymmeniä. Ylioppilaskunnan järjestämää yhteistä Wappua on järjestetty vuodesta 2019 alkaen, kun yliopistot yhdistyivät. Wappu on keskeinen osa tamperelaista opiskelijakulttuuria, ellei jopa sen ydin. Wappu on meille monille eräänlainen virstanpylväs, joka yleensä merkitsee lukuvuoden loppua ja kesälle siirtymistä. Wappu on meidän kaikkien juhlaa, ja se on tarkoitettu meille kaikille.

Yli kaksiviikkoinen tapahtumakimara koostuu lukuisista erilaisista tapahtumista, jotka ovat avoimia kaikille opiskelijoille. Suomen suurin Wappu kokoaa yhteen ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen wapputapahtumat, josta löytyy varmasti menoa jokaiseen makuun. Wappu on sen näköinen mitä järjestöt siitä tekevät. Wappukalenterin Tapahtumia on perinteisesti yli sata, joka tekee tamperelaisesta Wapusta Suomen suurimman. Wappu on ennen kaikkea yhdessäolon aikaa, eikä tälle perinteelle ole nähtävissä loppua.

RoyalWappu 2024

Royal Wapun visuaalinen ilme.

RoyalWappu alkaa 11.4.2024 ja vie meidät kuninkaallisen upealle matkalle Wapun juhlintaan! Luvassa on pisin Suomen Suurin Wappu, joka kestää 21 päivää, jonka aikana 130 huikeaa wapputapahtumaa viihdyttää teitä! Luvassa on myös mahdollisuus kruunautua kuninkaalliseksi osallistumalla Teemunkierrokseen keräämällä leimoja suorittamalla seuraavat arvonimet:

  • Wappulusmu
  • Wappuhäslä
  • Emäteemu

Valmistaudu siis Teemunkierroksen fantastiseen matkaan – toivottavasti selviät kunnialla! Suuntaa rohkeasti kohti Wapun verkkosivuja suomensuurinwappu.fi löytääksesi lisää yksityiskohtia tästä ainutlaatuisesta seikkailusta, joka odottaa sinua pian!

Suomen suurimmalla Wapulla on virallinen Telegram-tiedotuskanava – liity käyttäen tätä linkkiä!