Suomen Suurin Etäwappu!

Suomen Suurin Etäwappu on täällä! Ota Etäwapun someputki seurantaan ja muista tägätä @suomensuurinwappu mukaan haasteisiisi ja käyttää hashtägiä #suomensuurinetäwappu!

15.-16.4. Postaa lempiwappumuistosi Instagramissa

Etäwappu on täällä! Heti alkuun onkin hyvä muistella menneitä Wappuja ja sitä mikä on ollut omien Wappujesi kohokohta. Jaa siis paras Wappumuistosi  kuvan tai videon muodossa tämän tai huomisen päivän aikana ja muista tägätä @suomensuurinwappu ja käyttää hashtagia #suomensuurinetäwappu. Parhaan kuvan tai videon jakaja saa 20 € lahjakortin S-ryhmään!

17.4. Haaste: Tunnusta väriä!

Tänään on aika tunnustaa väriä! Laita päällesi haalarit, järjestön paita, kerhon pipo tai vaikka oman kiltasi värinen huppari.

18.4. Haaste: Ulkoilmakonsertti klo 17!

Ulkoilmakonsertti on testattu ja hyväksi todettu jo Keski-Eurooppaa myöten. Tänään myös Tampereen opiskelijoiden on aika liittyä joukkoon, vaikka Tupsulaan ei sattuneesta syystä päästäkään. Tune in, säädä kaiuttimesi valmiiksi ja laita myöhemmin ilmoitettava biisi raikumaan tänään kello 17 vaikkapa oman parvekkeesi turvista. Älä unohda jakaa fiiliksiä @suomensuurinwappu-kanaville!

19.4. Haaste: HAUVAPPU

HAUVAPPU on täällä! Jaa eläinkuva tai -video piristämään ihmisten päivää.

20.4. Haaste: Merkkimarkkinat

Haalarit, opiskelijan adidakset, vetoverkkarit… rakkaalla lapsella on monta nimeä ja myös monta merkkiä. Merkkimarkkinahaasteen kunniaksi haastamme just sut julkaisemaan suosikkimerkistäsi kuvan oli se sitten jo monet kekkerit nähnyt konkari haalareissa tai vielä ompelua odottava uusi tulokas. Muista tägätä @suomensuurinwappu, jaamme parhaita paloja omassa storyssamme!

21.4. Haaste: WC of kyykkä

Tänään siirrytään urheilun pariin! Nyt pelataan Kyykkää – mutta haasteena on tehdä se kodin puitteissa ja hyödyntää vessapaperia peleissä.  Ethän kuitenkaan tuhlaa tätä arvokasta hyödykettä, vaan pidä huoli, että se säilyy käytettävänä urheilun jälkeenkin. Saat myös käyttää muita välineitä tämän haasteen toteuttamiseen – mutta älkää rikkoko mitään!

22.4. Haaste: Kuuntele Wappuradiota!

Nyt on viimeistään aika laittaa Wappuradio päälle, jos et ole vielä sitä tehnyt! Wapputiimi on radiossa 17-19 – kuuntele silloin (tai muulloin) Wappuradiota, ja päästä Wapputunnelma kotiisi radioaaltoja pitkin!

23.4. Haaste: Etäpelailupäivä!

Videopelien aika – pelaa kavereiden kanssa etänä jotain peliä! Jos perinteiset videopelit herättävät puistatusta, kokeile vaikka netin kautta saatavilla olevia ilmaispelejä tai keksi joku luova tapa pelailla ystävien, perheen tai kenen kanssa tahansa etänä! Pelillä itsessään ei ole väliä, oli sitten oma valintasi Shakki tai Counter Strike.

24.4. Haaste: Simaa ja munkkeja

Wapun ajan suurin haaste on täällä jälleen. Onnistutko sinä siinä, mistä muut vain haaveilevat? Testaa, kykenetkö oikeasti syömään munkin nuolaisematta huuliasi ja postaa todisteet meillekin! Palan painikkeeksi tietenkin wapputunnelmissa simaa.

25.4. Haaste: Hyödynnä TREYn etäbilevinkkejä

Lauantai – Bilepäivä! Ota TREYn etäbilevinkit käyttöön TREYn uutisesta täältä!

26.4. Haaste: Aamuverryttely

Starttaa päivä energisesti ja suuntaa lenkkipolulle, kävelylle korttelin ympäri tai motivoi itsesi aamujumppaan kotona! Kerro kuvin, kuinka juuri sun aamu alkaa tänään urheilullisesti ja muista @suomensuurinwappu

27.4. Haaste: Wappupiknik

Piknikviltti kainaloon, kori käsivarrelle ja… oman olohuoneen lattialle. Tai vaikka parvekkeelle! Postaa kuva omasta etäpiknikistäsi ja fiilistele jo nyt syksyn tulevaa puistopiknikiä.

28.4. Haaste: Pimp my vessapaperirulla

Perinteitä kunnioittaen, tänään tuunataan grill… Eikun vessapaperirulla! Pimppaa vessapaperirullasi Wappukuntoon ja jaa se kansalle!

29.4. Haaste: Arvaa syyswapun teema

Etäwappu on jo pitkällä, mutta ei tässä vielä kaikki! Lukukauden alussa pääset viettämään ennen näkemätöntä Syyswappua, jonka sisältö ja teema ovat vielä erittäin top secret. Tänään on kuitenkin aika arvailla, spekuloida ja pohdiskella, mikä syyswapun teema oikein voisi olla. Kommentoi vastauksesi myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan! Oikein arvanneille luvassa mainetta, kunnia ja kehuskeluoikeudet, mutta luonnollisestikin vasta syksyn wappujulkkareissa!

30.4.-1.5. Kilpailu: Postaa Instagramiin kuinka vietät wappuaattoa/wappupäivää!

Wappuaatto on viimein täällä! Seuraavan kahden päivän aikana haluamme nähdä, miten opiskelijat viettävät Etäwappuaan. Jaa kuva tai video siitä, miten vietät Wappua etäilyaikaan. Kisko haalarit jalkaan, ota skumppa tai sima käteen, heitä serpentiinit kaulaan ja vietä Wappua niin hyvin kuin etänä pystyt! Parhaan kuvan tai videon jakaja saa 20 € lahjakortin S-ryhmään, joten tehkää parhaanne! Kilpailu kestää 30.4.-1.5. ja voittaja arvotaan sen jälkeen tulleista kuvista, joihin on tägätty @suomensuurinwappu ja laitettu hashtag #suomensuurinetäwappu